🐊مرد های سایت درخاست دوستی ندید بدم میاد قبولم کنم میگیرم زیر بار فوش. شما مردا اگه میدونستین کجا فلان کارو بکنید کجا فلان کارو نکنید وضع مملکت این نبود.آرزوی سلامتی برای تک تک افراد سرزمینم.
در مرحله تحقیقات که در دادسرا انجام میشه، تحقیقات جداگانه است. مگه اینکه اینکه بازپرس یا دادیار، مواجهه حضوری رو لازم بدونه. اما اگه پرونده بره دادگاه، هر دو طرف باید حاضر باشن. غیر از شما یا وکیل دادگستری ، کسی نمی تونه در جلسه حاضر بشه
با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
از یه نفر شکایت کردم به جرم قذف افترا تهدید توهین مزاحمتهمه اینافردا باید برم کلانتری برای ارائه توض ...
بله میتونین درخواست بدین که قراره جداگانه با شاکی گذاشته بشه
اگر دوست نداشتین اسم و فامیلتون رو شاکی بفهمه بگید بهشون
🐊مرد های سایت درخاست دوستی ندید بدم میاد قبولم کنم میگیرم زیر بار فوش. شما مردا اگه میدونستین کجا فلان کارو بکنید کجا فلان کارو نکنید وضع مملکت این نبود.آرزوی سلامتی برای تک تک افراد سرزمینم.
عزیزم این خانوم هم مشاور حقوقی هستن هم مشاور خانواده خدایی کارشون عالیه....دوست من جدا شد نه پول مشاور داشت نه پول وکیل این خانوم با هر جلسه ۳۰۰تومن کارش و را انداخت برا مشاوره خانواده هم ساعتی ۱۹۰ میگیره من مشکل داشتم با شوهرم رفتم پیشش خیلی موثر بود کلی چیز یاد گرفتم و فهمیدم ایراد از خودم بوده....خیلی دلسوز و با سواده مشاوره هاشم هم تلفنیه هم آنلاین با ویس و چت....خواستی ازش نوبت بگیری بهش پیامک بده اینم شماره اش....