2777
2789
عنوان

شوهر خوشکل و دستیاراش

874 بازدید | 26 پست

سلام ممنون میشم راهنمایی کنید.من اعتماد به نفسم رو از دست دادم‌‌‌‌‌....شوهر هم خوشکل و خوشتیپ...و متاسفانه چندتا دستیار داره که قرتی و خوشکل هستن...من ظاهرم معمولی هست و از قرتی بازی خوشم نمیاد‌..اندامم بعد از زایمان به هم ریخته‌‌‌....حس میکنم شوهرم زن به روز دوست داره‌‌‌....شما جای من بودید چکار میکردید؟مثلا حس میکنم اکستنشن مژه دوست داره اما خب من عقلم میگه ضرر داده این کار رو نکن.‌بخاطر دل اون ناخن کاشتم اما خودم دوست ندارم

کارشوهرت چیه؟

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

اگه پفیوزه هر کاری کنی به چشمش نخواهی اومد و تهش خیانتشو میکنه

ولی اگر نگران دستیار خوشگلی که شوهرت درستکار باشه صد تا زن کنارش باشن میدونه که خوشبختی تو خونه س نه بیرونش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگل

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

به هرحال مرد هست و ذاتش خراب

نه عزیزم مرد ذاتش خراب نیست

ولی خیلی مردا ممکنه ذاتشون خراب باشه

تجربه نشون داده هر چیم به خودت برسی تاثیری نداره اون ذاته تاثیرش پررنگ تره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

شوهر منم قرتی پرتی دوس داره  دیگه ب خودت برس هرزگاهی برو سرکارش خودی نشون بذه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چرا فک میکنید مرد ذاتش خرابه!!!

پس زن هم ذاتش فسادگری!!!!

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

با اجازه اسی 

فردا امتحان مهمی دارم و خیلی استرس دارم دارم میخونم همینطور اگر میشه یک صلوات یا یک حمدی هرچیزی که دوست دارین به نیابت شهید زبرجدی هدیه با آقا امام زمان عجل بخونین به نیت امتحانم که نمرم بیست یا بالا 18بشه ازتون عاجزانه درخواست دارم 💔

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

بخدا شرط میبیندم عکسشو بدی یه ابرو پیوندیِ پشمالوی اصیل ایرانیه هااا.

احتمالا خودش اعتماد به نفش داده که توام باورت شده خیلی خوشتیپه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”