اول بگم من و شوهرم مال دو تا شهر مختلف هستیم .من یه مدت طولانی تقریبا ۸ سال شهر همسرم زندگی کردم اونجا خیلی تنها و غریب بودم و خونوادشم اصلا محل من نمیذاشتن تا بعدش با هزار بدبخنچتی راضی شد برای زندگی بیایم شهر من .الان کمتر از یکساله از بدبختی و تنهایی در اومدم .اینو بگم ما مستاجر هستیم و شوهرم یه مسکن ملی تو شهر خودش ثبتنام کرده بوده ولی نمیتونه قسطاشو بپردازه .تا الان من کمکش کردم .چون من سرکار میرم همه پس انداز مو تو رهن خونه و خرید ماشین و قسط مسکن کمکش کردم
بهش گفتم کمکش میکنم قسطای مسکن رو بپردازه تا واحد رو تحویلمون بدن به شرطی بعدش اون واحد رو بفروشه و بیاد شهر ما خونه بخره تا از مستأجری در بیایم .مجبور نباشه هر سال کلی بود بابت مستأجری بریزه تو جیب صاحب خونه .گفتم حاضرم خونه ای میخریم به اسم خودش باشه فقط تو شهر من بخره چون الان شهر من زندگی میکنیم.قبول کرده ولی میگفت بعد چندسال میفروشه برمیگرده شهر خودش .منم نمیخوام به این زودی برگردم اونجا .چون واقعا تنهایی و سختی کشیدم .حالا بگین چکار کنم پول جور کنم برای واحد مسکن ملی که به اسم شوهرمه یا نه ؟ پس انداز کنم برای خودم.ولی دیگه از مستأجری خسته شدم.دو تا بچه دارم .صاحب خونه ها اذیتم میکنن.خونه های درب و داغونشونم میدم آرزوم شده یه خونه تمیز و دوخوابه داشته باشم.چکار کنم به نظرتون ؟