2777
2789

اول بگم من و شوهرم مال دو تا شهر مختلف هستیم .من یه مدت طولانی تقریبا ۸ سال شهر همسرم زندگی کردم اونجا خیلی تنها و غریب بودم و خونوادشم اصلا محل من نمیذاشتن  تا بعدش با هزار بدبخنچتی راضی شد برای زندگی بیایم شهر من .الان کمتر از یکساله از بدبختی و تنهایی در اومدم .اینو بگم ما مستاجر هستیم و شوهرم یه مسکن ملی تو شهر خودش ثبت‌نام کرده بوده ولی نمیتونه قسطاشو بپردازه .تا الان من کمکش کردم .چون من سرکار میرم همه پس انداز مو تو رهن خونه و خرید ماشین و قسط مسکن کمکش کردم 

بهش گفتم کمکش میکنم قسطای مسکن رو بپردازه تا واحد رو تحویلمون بدن به شرطی بعدش اون واحد رو بفروشه و بیاد شهر ما خونه بخره تا از مستأجری در بیایم .مجبور نباشه هر سال کلی بود بابت مستأجری بریزه تو جیب صاحب خونه .گفتم حاضرم خونه ای می‌خریم به اسم خودش باشه فقط تو شهر من بخره چون الان شهر من زندگی میکنیم.قبول کرده ولی می‌گفت بعد چندسال میفروشه برمیگرده شهر خودش .منم نمی‌خوام به این زودی برگردم اونجا .چون واقعا تنهایی و سختی کشیدم .حالا بگین چکار کنم پول جور کنم برای واحد مسکن ملی که به اسم شوهرمه یا نه ؟ پس انداز کنم برای خودم.ولی دیگه از مستأجری خسته شدم.دو تا بچه دارم .صاحب خونه ها اذیتم میکنن.خونه های درب و داغونشونم میدم آرزوم شده یه خونه تمیز و دوخوابه داشته باشم.چکار کنم به نظرتون ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باشم نمیدم‌پولاتو بده طلا بخر مخفیانه اصلا چرا باشوهری ک اینجوریه این همه سال موندی وظیفه اونه شم ...

خودمم همین فکرو میکنم.ولی از یه طرفم بخاطر مستأجری هیچی خرجمون نمیکنه همونی در میاره میده بابت کرایه خونه .تو سختی و فشارم خودم و بچه هام 

خودمم همین فکرو میکنم.ولی از یه طرفم بخاطر مستأجری هیچی خرجمون نمیکنه همونی در میاره میده بابت کرایه ...

مسکن ملی ارزش داره طلا بدی واسش؟

پول رهن و ماشین و طلا و وام بگیر خونه بخر ب اسم خودت

مسکن ملی ارزش داره طلا بدی واسش؟پول رهن و ماشین و طلا و وام بگیر خونه بخر ب اسم خودت

آره اگر واریز کنم دوبرابر واریزمون میخرن آزمون ولی به اسم شوهرم هست دیگه .

هر چقدرم جمع کنم  و بفروشم نهایتش یه تومن بشه 

نمیشه با این پولا خونه خرید 

اگر میتونی زیاد پس انداز کنی یواشکی یه خونه تو شهر خودت بخر بعد شوهرت را ببر اونجا به عنوان مستاجر ب ...

هر چقدرم پس انداز کنم حالا حالا ها نمیتونم .خونه خیلی گرونه 

مگه اینکه کلا قید صاحب خونه شدن رو بزنم  بشینم مستأجری پس انداز کنم برا خودم تا ببینم بعد خدا چی میخواد

آره اگر واریز کنم دوبرابر واریزمون میخرن آزمون ولی به اسم شوهرم هست دیگه .هر چقدرم جمع کنم و بفروشم ...

تصمیم سختیه با توجو به بی اعتمادی و ترست

حتما به خانوادت بگو و هم اینکه شاید بتونی نصف مسکن ملی و ازش بخری با قرارداد