2777
2789

دخترم کلاس اوله بخاطر صرع داره 

یادگیریش ضعیفه

نصف کمتره الفبا رو تقریبا بلده 

میخواستم به معلم پارسالش بگم بقیشو هم یاد بده بهش 

معلم خوبیه روشش هم خوبه دیگه بقیشو هم با همین معلم پیش بره 

چون تکرار پایه زدم براش از یه طرفم میگم به خانمی که امسال میخواد بشه معلمش بگم ولی خب ایشونو نمیشناسم نمیدونم روشش چطوره 

و چون دخترم یادگیریش ضعیفه حتما باید از قبل بلد باشه الفبا رو 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا قبل مدرسه براش مربی نگرفتی یا تابستون؟باید تو خونه باهاش کار کنید.

نمیدونستم که یادگیریش اینقدرضعیفه 

من آبان ماه متوجه شدم به معلمش گفتم گفتن تا بهمن ماه صبرکن 

بهمن ماه هم که دیگه خیلیی دیر بود 

معلم خصوصی هم گرفتم براش اما باز نتونست خودشو به کلاس برسونه عقب موند از بچه ها 

دکترشم گفت بخاطربیماریش هست سخت نگیرید بهش

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

نمیدونستم که یادگیریش اینقدرضعیفه من آبان ماه متوجه شدم به معلمش گفتم گفتن تا بهمن ماه صبرکن بهمن ما ...

من شاگرد تشنجی داشتم که از دوسال قبل از مدرسه اموزشش رو شروع کردیم وقتی میرفت مدرسه همه چی بلد بود.پایه های بالاتر هم همینجور

نمیدونستم که یادگیریش اینقدرضعیفه من آبان ماه متوجه شدم به معلمش گفتم گفتن تا بهمن ماه صبرکن بهمن ما ...

پیش دبستانی مگه نرفته بود😔

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

با همون معلم پارسال بگیر 

اگرم دیدی خوبه دوباره سعی کن تو کلاس همون معلم باشه 

سلام عزیزم 

دخترتون اگر مشکل یادگیری داره تابستان قبل هر پایه 

پایه جلوتر رو باهاش کار کنید و اموزش کامل بدید که بتونه با کلاس جلو بره 

کار خوبی میکنید برای تکرار پایه ولی سال های بعد از همون تابستون شروع کنید کافیه

با معلم خودش بردارید چون تا بچه بخواد عادت کنه به معلم جدید سخته و کار معلم قبلیه هم میشناسی

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

من شاگرد تشنجی داشتم که از دوسال قبل از مدرسه اموزشش رو شروع کردیم وقتی میرفت مدرسه همه چی بلد بود.پ ...

به معلمش گفتم تابستون باهاش کارکنه الفبا رو کاملا مسلط بشه

خداکنه دخترمنم یادبگیره 

این چندماه از ناراحتی نه روز حالم خوب بود نه شب میتونستم بخوابم 

خیلی روزای سختیه

سلام عزیزم دخترتون اگر مشکل یادگیری داره تابستان قبل هر پایه پایه جلوتر رو باهاش کار کنید و اموزش کا ...

خیلی ممنون 

بله همین تصمیم رو دارم که قبله هرپایه تابستون باهاش کارکنم‌

پارسالم دیر متوجه شدم 

به معلمش گفتم تابستون باهاش کارکنه الفبا رو کاملا مسلط بشهخداکنه دخترمنم یادبگیره این چندماه از نارا ...

باید ببریش مرکز اختلتلات یاذگیری و اگه بتونی یه مربی واسه تو خونه براش بگیری خیلی عالی میشه.کسی که تجربه و دانشش روداشته باشه