2777
2789
عنوان

تروخدا تاپیک قبلم 😔

59 بازدید | 14 پست

شرکت کتید💔😭

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

سلام عزیزم خوبی؟اوضاع روبراهه؟

سلام ممنونم شما خوبی؟ 

نه متاسفانه زیاد روبراه نیستم.. خوب نمیگذره... 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ممنونم شما خوبی؟ نه متاسفانه زیاد روبراه نیستم.. خوب نمیگذره...

توکلت بخدا باشه،بلاخره که میگذره

هنوز خونه مادرتی؟

ازشوهرت خبری نشد؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

توکلت بخدا باشه،بلاخره که میگذرههنوز خونه مادرتی؟ازشوهرت خبری نشد؟

اره خونه مادرمم.. چی بگم  انقدر که ناراحتم حد نذاره بخدا...چند بار باهم تلفنی حرف زدیم باز دعوا شد دیگ قرارشده بهم زنگ نزنیم.. انقدر ک رو اعصابم میره... ب من میگه تو زن پولکی هستی!!!! انقدر بیشعوره لباس درست حسابی ندارم بپوشم خجالت نمیکشه پرو هم میشه... میدونی من چون آسون گرفتم الان  پولی ازش بخام میشم زن پول پرست.!!!! .کاش پدرم زنده بود کاش😔

بخدا هیچ  حسی بهش ندارم 😭😭. انقدر ازش بدم میاد حد نداره... ی ذره  ترس نداره از طلاق.. 

اره خونه مادرمم.. چی بگم انقدر که ناراحتم حد نذاره بخدا...چند بار باهم تلفنی حرف زدیم باز دعوا شد د ...

منم همینم از بس هیچی نخواستیم پررو شدن

چی بگم والا،از طلاق نمیترسه،چون ازخداشم هست نمیتونه پول دربیاره

میگه تنها باشم باز بهتره

توی این مدت پس کی برات هزینه میکرد؟

از طلاق قبلت مهریه گرفتی؟

خورد وخوراکتون تا جه حد بود!

شوهرتون ازاوناس که کولر اینا نصب میکنن؟

اون که درآمدش خوبه...

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

منم همینم از بس هیچی نخواستیم پررو شدنچی بگم والا،از طلاق نمیترسه،چون ازخداشم هست نمیتونه پول دربیار ...

کمی خودم پسنداز داشتم از اون خرج میکردم.. بخدا ی زره نمیترسه از طلاق.. ن طلاق قبلم چون فامیل بود نداشت نگرفتم... شغلش تاسیساته اره کولر اینا نصب میکنه ولی چ فایده آدم تنبل وبی خاصیتیه.. چقدر من بد شانسم بخذا.. هیچ کاری برام نمیکنه😔😭

کمی خودم پسنداز داشتم از اون خرج میکردم.. بخدا ی زره نمیترسه از طلاق.. ن طلاق قبلم چون فامیل بود ندا ...

والا الان میگم اینا که کولر نصب میکنن اصلا بیکار نمیشن

ما هم همسایمون هم همکار شوهرم،کلی زنگ زدیم تا همکارش اومد

بابت هرنصب حدود سه تومن میگیرن

حس میکنم شوهرت از بس تنبل بوده،اصلا کسی نمیشناستش

الان چی خبر داری کار میکنه یا نه؟

وقتی کار می‌کرد بهت پول میداد؟

کمی خودم پسنداز داشتم از اون خرج میکردم.. بخدا ی زره نمیترسه از طلاق.. ن طلاق قبلم چون فامیل بود ندا ...

چی بگم والا

منم اعتقاد زیادی به شانس دارم

الان توی روستا چکار میکنی تا سرگرم بشی؟

[QUOTE=384402203]والا الان میگم اینا که کولر نصب میکنن اصلا بیکار نمیشن ما هم همسایمون هم همکار شوهرم،کلی زنگ زدیم ت ...[/QUOTE

هروفت دلش بخاد کار میکته نخادم نه!

ی بار میگفت برنمیگردی خونه رو پس میدم میرم پیش فامیلام زندگی میکنم خوددانی!!!!! 

ازش نفرت دارم.. بگو اخه نامرد پست تو ک توان کار کردن نداشتی چرا دختر مردمو بدبخت کردی. هعی 😔

چی بگم والامنم اعتقاد زیادی به شانس دارمالان توی روستا چکار میکنی تا سرگرم بشی؟

باور کن همش خونم.. مشکلات مالی هم دارم روحیم بدتر شده... هیچ دوستی هم ندارم باهاش حتی حرف بزنم 😔😭... 

[QUOTE=384402203]والا الان میگم اینا که کولر نصب میکنن اصلا بیکار نمیشن ما هم همسایمون هم همکار شوهر ...

همون تنبلی

وگرنه میتونست حتی توی ساختمان کارگری کنه

بهش بگو پس بده،ببینم کدوم فامیلت بیشتر ازدوروز راهت میده!

کاش واقعا اینکارو بکنه تا خیط بشه

نمیدونم اینا عار ندارن؟

چشم وهم چشمی ندارن!

حالا شوهر منم ازاون ور بوم اوفتاده

هی میگه فلان همکارم ۴ تا خونه داره من هیچی ندارم!

دیگه میخواد هیچی هم نخره تا به پای همکاراش برسه

این روزا آدم نرمال کم پیدا میشا

باور کن همش خونم.. مشکلات مالی هم دارم روحیم بدتر شده... هیچ دوستی هم ندارم باهاش حتی حرف بزنم 😔😭. ...

عزیزم‌من قبلا بهت درخواست دوستی دادم

هروقت خواستی پیام بده

درضمن اعتماد به نفست رو هم بالابر

الان همه مشکل مالی دارن

یعنی حتم دارم تو الان خیلی بیشتر از من پول داری

اما شوهر من داره و نمیده!

عزیزم‌من قبلا بهت درخواست دوستی دادمهروقت خواستی پیام بدهدرضمن اعتماد به نفست رو هم بالابرالان همه م ...

من خیلی اهل پول جمع کردنم.. با ابن همه بی پولیش من خیلی جمع میکردم  میذاشتم کف دستش.. بعد یادش رفته ب من میگه پولکی.. هی... شوهرت بهت پول نمیده؟؟ 

من خیلی اهل پول جمع کردنم.. با ابن همه بی پولیش من خیلی جمع میکردم میذاشتم کف دستش.. بعد یادش رفته ...

خیلی اشتباه کردی که پولا رو به خودش میدادی،میذاشتی برای خودت

آخه این مردا کی آدمن!

نه گلم،خیلی خیلی کم

یارانم قبلا جدا کردم ماهی چهارصد

به ندرت،اگه خیلی دادو قال کنم

مثلا چند روز پیش یه شلوار و تونیک خریدم ۶۰۰

هی میگه کلی این ماه خرجت کردم

من سالی نهایت دوبار لباس بخرم

آرایشگاه هم خیلی دیر به دیر میرم

هیچ خرجی ندارم منم

شوهرم فقط به فکر پول جمع کردنه

خانوادمم هی میگن بساز بساز

البته خوب خونه ازخودمونه و از لحاظ خورد وخوراک هم مایحتاج اصلی رو میخره