2777
2789
عنوان

تاپیک برای درددله 💔

105 بازدید | 5 پست

فکر کن برای همسرت انقدر از خودت بگذری از خود گذشتگی کنی ک حتی ی مراسم ساده ازش نخای.. با تمام فقر ونداری کنار بیای باهاش💔

بعد مدتها برگرده بهت بگه زن سابقم ازتو بهتر بود!!!! 

چرا مردا اینجور شدن.. چرا نمک نشناس شدن!!!؟ 

قلبم خیلی شکستس خیلی

چرا!؟ 

چون 4 سال شد همسر من نمیتونه ی جوراب برای من بخره.. چون همیشه بساز بودم ولی دبگ نمیتونم.. جون نمیتونم زن سابقش از من بهتر بود.. اخ از قلب شکستم 😭😭💔

.. حتی الان ک خونه مادرمم ی زنگ یا پیام نمیزنه.. در ابن حد.. کاش بدی میکردم در حقش کاش💔😭

لطفا اگر کسی تاپیکمو خوند  همدردی کنه ن زخم زبون😔😔😔

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

عزیز دل محبت زیادیه که زیادیت میکنه اشتباهت دقیقا همین جا بوده

😔

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=382764143]بهتره تا موقعی که ازت خبری نگرفته ابدا پیش قدم این رابطه نباشی این اولین قدم محمکت باشه و بعدشم اگه ...[/QUOTE

حدود 10روز پیش حرفهای خیلی رک وتندی بهم زد.. من دیگ سراغ ازش نگرفتم.. ی بار گفت میخام تنبهت کنم ازت سراغ نمیگیرم!!!!! مردا خیلی نمک نشناسن😔

[QUOTE=382764143]بهتره تا موقعی که ازت خبری نگرفته ابدا پیش قدم این رابطه نباشی این اولین قدم محمکت ...

دقیقا این کارو میکنه که تحت کنترلش باشی و کم بیاری خودش که اعتراف کرده پس توام اصلا سراغی ازش نگیر