2777
2789
عنوان

شیر شب

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 22 پست
نه عزیزم...برای شیر بیدار میشه..من اگه سریع شیر بزارم دهنش میگیره میخوابه...وگرنه سریع میشینه سر جاش ...

آخه پسر منم شير پاستوريزه ميخورهتا بلندشم گرم كنم تايم ميبره وبيدارميشه واسه همين همسرم تا من شير رو حاضر كنم يه كم آب ميده بهش بيدار نميشه ديگه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
آخه پسر منم شير پاستوريزه ميخورم تا بلندشم گرم كنم تايم ميبره وبيدارميشه واسه همين همسرم تا من شير ر ...

😔😔😔 پسرم مثل اینکه خیلی هوشیاره  ....اصلا بهم فرصت نمیدهه....ولی احتمالا چون ساعت خاصی بیدار میشه خودم قبلش بیار شم بهش شیر بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی قراری های شبانه به این شکل و تو این سن معمولا به خاطر دندون درآوردن هستش، لثه هاش رو چک کن.

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊

استارترنگران نباش بچه هاتواین سن وابسته شیرمیشن به شدت.اصلاتحمل جدایی ازشیرندارن.سعی کن شکمش سیرباشه موقع خواب تاکمتربیدارشه.واینکه بهش شیرخشک وشیرپاستوریزه نده چون برای گرفتن ایناهم خیلی مکافات خواهی داشت

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
بی قراری های شبانه به این شکل و تو این سن معمولا به خاطر دندون درآوردن هستش، لثه هاش رو چک کن.

وای خداکنه..اینجوری که شما میگید باشی...البته بیدار میشه گریه نمیکنه ساکت یه گوشه میشینه

استارترنگران نباش بچه هاتواین سن وابسته شیرمیشن به شدت.اصلاتحمل جدایی ازشیرندارن.سعی کن شکمش سیرباشه ...

منون عزیزم...ولی مجبورم چون شیر خودم خیلی کمه.....واز دیشب تاحالا با قرص شیر افزا هم کمی زیاد نشده

منون عزیزم...ولی مجبورم چون شیر خودم خیلی کمه.....واز دیشب تاحالا با قرص شیر افزا هم کمی زیاد نشده

عزیزم شیر شب اصلا نیاز بچه نیست فقط یه عادته منم دخترم 18ماهشه منتها از اول شیر خشک میخورد و اوایل شیر خودمم میدادم شبا خیلی وابسته شده بود تا شیر خودمو کامل قطع کردم دیگه شبا بیدار نمیشه اگرم بیدارشه آب میدم دوباره میخوابه