2777
2789
عنوان

شیر شب

256 بازدید | 22 پست

سلام...به همگی پسرم ۱۵ماهشه...به مدت دوماهه نسبت به شیر شب حریص تر شده....و شیر دادن بهش چند ثانبچیه دیرتر بشه.خوابش میپره ودو ساعت بیدار میمونه....این موضپع خیلی اذیتم میکنه.....ـ.خودم دچار کم خونی هستم وداعم خستم...وهم اینکه شیرم فوق العاده کمه.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فلاسک اب و قوطی شیر رو بذار بالا سرت تا بیدار شد بهش بده کاری نداره 

پسرم ـواقعا عجیبه این رفتارش شاید به ثانیه هم نکشه فقط تا خیر کوتا برابره با بیداری دو ساعته....کاش میتونستم شیر رو ازش بگیرم....

عزيزم بچه ١٥ماهه بايد با غذا سير بشه بعد بخوابه نه اينكه تا صبح شير بخوره اگه دندون داره نون بزار بالاسرت سريع بده بهش بخوره

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
کمش کن منم این اشتباه و کردم الانم که الانه بچه سه سا و نیمه تا صبح با شیشه شیر میخواد

چه جوري كمك كنيم ؟

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
کمش کن منم این اشتباه و کردم الانم که الانه بچه سه سا و نیمه تا صبح با شیشه شیر میخواد

میشه بیشتر راهنماییم کنید....چجوری ؟/ذهنم هنگ کرذه الن پسرم ۵بیدار شد...فقط من تا پاشم موهامو ببندم...ال هنوز نخوابیده...

عزيزم بچه ١٥ماهه بايد با غذا سير بشه بعد بخوابه نه اينكه تا صبح شير بخوره اگه دندون داره نون بزار با ...

پسرم دندون داره وخداروشکر از نظر تغذیه اصلا با هاش مشکلی نداشتم....قبلا هم شبی یه بار بیدار میشد برای شیر....اما الن دقیق دو ماهه درگیر این رفتار جدیدشم....اصلا پسرم فرصت انجام کاری رو به نمیده.....سریع بیدار میشه از خواب....رفتارش واقعا عجیبه

پسرم دندون داره وخداروشکر از نظر تغذیه اصلا با هاش مشکلی نداشتم....قبلا هم شبی یه بار بیدار میشد برا ...

شايد تشنه ش ميشه شما فم ميكني شير ميخواد امتحان كن بجاي شير آب بده بهش

شايد تشنه ش ميشه شما فم ميكني شير ميخواد امتحان كن بجاي شير آب بده بهش

نه عزیزم...برای شیر بیدار میشه..من اگه سریع شیر بزارم دهنش میگیره میخوابه...وگرنه سریع میشینه سر جاش...ودوساعت بالای سرم بیداره