2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخای رژیم بگیر بعد واسه صورتتم جوانه گندم استفاده کن نمیدونم تاثیری روی چاق شدن شکم داره یا نول ...

میترسم صورتم دیگه پر نشه 😐😂الانشم خیلی صورتم لاغر تر از قبل شده شکم و پهلو هم بیشتر شده

🖤👸🏻...𝕭𝖊 𝖙𝖍𝖊 𝖖𝖚𝖊𝖊𝖓 𝖔𝖋 𝖞𝖔𝖚𝖗 𝖔𝖜𝖓 𝖑𝖎𝖋𝖊
میترسم صورتم دیگه پر نشه 😐😂الانشم خیلی صورتم لاغر تر از قبل شده شکم و پهلو هم بیشتر شده

جوانه گندم من شنیدم واسه چاقی صورت خیلی خوبه 

بازم اگه میخای برو عطاری بپرس حتما ی چیزایی دارن ک صورتت پر بشه

خب شکمم چاق تر میشه

قند مصنوعی و چربی مضر رو حذف کن 

یعنی قند و پولکی و شکر و نبات و خامه و کره و سرشیر و بستنی و چیپس و پفک و کیک و بیسکویت و شیرینی و شکلات و هله هوله و نوشابه و آبمیوه مصنوعی و مربا رو کلا حذف کن که سختم نیست 🙂 راحت میشی 

روغن کنجد و زیتون بخر و باهاش آشپزی کن و سرخ کن 

میانوعده: میوه، خرما، کشمش، انجیر، پسته، بادام، فندوق، ماست، دوغ، شیر، هویج، خیار، گوجه، کاهو، کلم، پفیلا، زیتون، تخم شربتی 

روزی حداقل ۲۰ دقیقه پیاده روی برو 

برنامه ی بشقاب رو نصب کن و کالری برات میشماره، وزنتو در ۲۰ ضرب‌کن  و ۱۵۰ ازش کم کن. اون میشه کالری موردنیاز روزانت توی روز 

روزی ۳ واحد میوه و ۳ عدد خرما باید بخوری و صبح تقریبا ۵۰ گرم نون و ظهرم از ۷ تا قاشق برنج بیشتر نخوری 

شب برنج و سیب زمینی و ماکارونی ممنوع ❌ چون شکمو بزرگ میکنه

شام: خورشت، نان، نیمرو، سوپ جو، خوراک لوبیا، پنیر 

یه روز درمیون میتونی برنج بخوری 

صبحانه پنیر و خیار و گوجه ممنوع چون سردن و باعث گرسنگی توی طول روز میشن. کره بادام زمینی و ارده شیره و تخم مرغ آبپز مناسب صبحانه هست چون گرمن و باعث سیری توی طول روز میشن

جوانه گندم من شنیدم واسه چاقی صورت خیلی خوبه بازم اگه میخای برو عطاری بپرس حتما ی چیزایی دارن ک صورت ...

باشه مرسی گلم

تاثیر داره؟

چربی شکمی رو اب میکنه صورت رو پر میکنه باعث رفع افسردگی و صافی پوست صورتم میشه روزی یه دونه وسط ناهار باید بخوری حتما خارجی شو بخر بسته ای ۲۵۰تومنه ۳۰تا داره یک ماه میتونی بخوری تاثیرشو میبینی در کنارش رژیم غذایی تم داشته باش

علاقه رو باید جایی خرج کرد که ی شعوری پشتش باشه...
قند مصنوعی و چربی مضر رو حذف کن یعنی قند و پولکی و شکر و نبات و خامه و کره و سرشیر و بستنی و چیپس و ...

مرسی بابت راهنماییت عزیزم

چربی شکمی رو اب میکنه صورت رو پر میکنه باعث رفع افسردگی و صافی پوست صورتم میشه روزی یه دونه وسط ناها ...

چقد خوب

مرسی عزیز