2777
2789
عنوان

کسی هست که بارداری اولش سقط شده باشه و بعدیش نی نی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 36 پست
ای جان دلم،ایشالله خدا بهت ببخشه،مانا و پاینده باشه،برای منم دعا کنید،هر چند جرات اقدام هم ندارم ،ام ...

من یکماه بعد سقط اقدام کردم ولی شش ماه طول کشید تا باردار شدم انشالله که خیلی زود ني ني خوشگل و تپلي گیرت میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم چهار ماهه سقط ميشه بعد يكماه منو باردار ميشه خالمم سقط شد بچش دوباره سريع باردار شد و بچش ا ...

مال من الان مهر بیاد میشه دوسال از سقطم گذشته😞😞میترسم از اقدام دوباره

مال من الان مهر بیاد میشه دوسال از سقطم گذشته😞😞میترسم از اقدام دوباره

عزیزم ترس و استرس میگن خوب نیست گرچه من خودمم خیلی استرس دارم با اینچیزایی که میبینمو می‌شنوم ولی امیدمون به خدا باشه

دینا جونی چرا نمیری دکتر که تحت نظر اقدام کنی؟

رفتم ،بخدا مدام تحت نظر دکترم،اما لعنتی این ترس دست از سرم برنمیداره که بخوام اقدام کنم.

دوماه پیش ،پیش دکترم بودم تمام آزمایشها و دادم،چکاپ کامل شدم بهم گفت مشکلی نیست اقدام کن برای بارداری،گفت باید تا عید باردار بشی اما من نتونستم با ترسم کنار بیام و اصلا اقدامی هم نکردیم😞

بله من بارداری اولن سقط شد نتیجه بارداری دوم الان کنارم خوابه

البته برای بارداری دوم پزشکم خیلی ماهر و کار درست بود و از روز اول اقدام دائما تحت نظرش بودم

ماهایی که تجربه ی اینجوری داشتیم باید بیشتر حواسمون رو جمع کنیم

میدونم الان حال روحی ات بده برای منم طبیعی توی خونه سقط شد خیلی آدم داغون میشه سعی کن کمتر به گذشته فکر کنی

اوووف

منم9 ماه پیش بارداری خارج رحمی داشتم

الانم که از نی نی خبری نیست

كاش ميدانستي براي داشتنت 👶🏻دلي ♥️را به دريا زدم كه از آب 💧واهمه داشت...😣😢( خدايا تا ابد شكرت🥰)