2777
2789

سلام ،من پارسال مهرماه متوجه شدم که باردارم،شمال بودیم رفته بودیم مسافرت مثلاً،دیگه بعدش هم که یکم گشتیم و برگشتیم تهران،حدود سه ماهگی بودم که لک دیدم،هی این دکتر اون دکتر ،آخرش همه بهم گفتن سقط کن،وخودش خود به خود سقط شد😞تو خونه تنها بودم که سقط شد،از ناراحتی و دلشکستگی اصلا متوجه درد نشدم،بعدش خیلی ضعیف و بی جون شدم،تمام استخونام درد می‌کنه ،کمر درد بدی دارم ،دیگه آدم قبلی نیستم ،اما تا امروز با اینکه پزشکای زیادی بهم گفتن باردار شو،نشدم و هی از زیرش در رفتم،پیش خودمون باشه خیلی میترسم،یعنی بارداری بعدیم چی میشه؟

من اصلا نی نی دوست نداشتم،اما الان عااااشقشم،خیلی دوست دارم حداقل یه دونه داشته باشم😞😞

من فروردين يه سقط داشتم

وبه اميد خدا ارديبهشت بچه م به دنيا مياد

تا حالا كه بارداري بي دردسري داشتم خدا رو شكر

خداجون کمکم کن بتونم این کوچولو رو اون جوری که تو دوست داری بار بیارم😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی جانم چقدر اذیت شده بنده خدا،سقطش خود به خود بوده خانمی؟

اره اولی سه ماهش بود الکی الکی 

یهو خونریزی افتاد 

دومی دو ماهه بود 

سومی طفلکی دوهفته مونده ب زایمان یهو تکون نخورد رسوندیمش بیمارستان گفتن قلبش نمیزنه 😭😭😭

سومی خیلی دردناک بود 

اتاقشو چیده بودن اسمشو انتخاب کرده بودن 😢

منم یه سقط داشتم الان یه ني ني بیست و دو روزه دارم 😍

ای جان دلم،ایشالله خدا بهت ببخشه،مانا و پاینده باشه،برای منم دعا کنید،هر چند جرات اقدام هم ندارم ،اما دعا کنید که اینبار سالم باشه