2777
2789
عنوان

چرا من هرچی میخرم بعدش پشیمون میشم

183 بازدید | 23 پست

اصلا لباسی ندارم‌که به دلم بشینه 

دیروز یه کت گرفتم  ۲۶۰۰ با یه شلوارم ۱۰۵۰ هزار 

رفتم از  سومین مغازه که دیدم خریدم دو دل بودم گفتم نخرم شایدد بهترشو دیدم رفتم گشتم بود بازم‌گت ولی این بیشتر به دلم نشسته 

ولی رسیدم خونه گفتم کاش نمیکردم اونارم میپوشیدم

سایز دو گرفتم حالا اومدم تو خونه یکی دوبار پوشیدم احساس میکنم تنگه برام از جلو دو طرفش به میرسه فقط یکم از وسط باز میمونه😭😭😭نمیدونم تنگه یا اینکه من حساس شدم مامانم میگه اندازه اس سایز ۳ بزرگ میشه برات نمیدونم چیکار کنم 

شلوارم سایز ۴۶ گرفتم البته ۴۴ اندازه ام میشه چون شکم دارم یکم ۴۶ خریدم

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

وای خدایا آنقدر فکر کردم سر درد گرفتمممم

حالا بگین با این رنگ چه شالی سر کنم برا اونم نظر بدین

احتمالا که سایز سه اصلا نداشت این لباس که ببرم تعویض کنم پس هم نمیگیره بقیه لباسام خوشم نیومد زیاد 

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

هر وقت سر خرید دو دل بودی نخر چون صد در صد بعدش پشیمون میشی 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر وقت سر خرید دو دل بودی نخر چون صد در صد بعدش پشیمون میشی

من آخه همیشه همینجوری همیشهههه 

آخه اونجا که لباسو پوشیدم باز کردم مامانم نظر بده چندتا خانوم اونجا داشتن خرید میکردن آنقدر تعریف کردن 

آخه قدم بلنده هیکلمم خوبه بهم میاد

وقتی مانتو ازوسطش بازمیشه تنگه دیگگ.. الان دیگ گشاد تازه قشنگ تره

مآنتونی مجلس ها دکمه اینا هم نداره کتی جلو بازه 🥲🥲

عکس بده

عکس تنخور ندارم‌از ناراحتی در آوردم گذاشتم تو نایلون اخه

تنخور نه همون عکس خودش

بین زود بردارم 

عکسش گذاشتم کیفیت اومد پایین هم اینکه من بد عکس انداختم واگرنه خیلی نازه

یه بار دیگه میذاری؟🥹

دیدی زود برمیدارم