2777
2789
عنوان

رایگان

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 37 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملض😂

😂😂😂میگی حالا🤭

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقــــت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامـــه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

یومیول یعنی چی

بانو یومیول فک کنم تو فیلم یانگوم بود  

ممنون از تاپیکت  ولی اخریشو  درست نگفتی  خوشکلو دیگه نیستم  🤣   برات  صلوات فرستادم  انشالله حاجت رواشی 🤗😘 اینم بوس 🏃‍♀️ نه با بانو چویی اشتبا گرفتم 🤣🤣

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

چون از جهل مردم درآمدزایی میکنین فکرنکنم درآمد درستی باشه 

حالا رایگان بگیری میگیم طرف نیتش خیره 

از یه راه دیگه درآمد داشته باش یعنی انقدر بی هنری چسبیدی به فا.ل گرفتن 

🔹️🔷️ یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور🔹️🔷️💙🦋

چون از جهل مردم درآمدزایی میکنین فکرنکنم درآمد درستی باشه حالا رایگان بگیری میگیم طرف نیتش خیره از ی ...

خخخ اگه جهله پس رایگانش هم جهله عادت دارین به چیزای مفتی😂😂

چیزی فراتر از حس ششم..یک سوم درآمدم صرف امور خیریه میشود...دوتا کاربری قبلیم معلق شدن

چون از جهل مردم درآمدزایی میکنین فکرنکنم درآمد درستی باشه حالا رایگان بگیری میگیم طرف نیتش خیره از ی ...

این چه حرفیه میزنی؟

نمیترسی مورد خشم بانو یومیول اعظم قرار بگیری؟😁

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

میان میگن رایگان ف ا ل بگیر هزارتا سوالم می‌پرسن

خدایی اسمتو گذاشتی یومیول بانو یومیول جومونگ میخای سوال ازت نپرسن😂

من یه زنی هستم که خیلی سختی کشیده تو زندگیش وقتی۱۸سالم بود مامانمو از دست دادم😔🖤 خیلی افسرده شدم💔🥀هنوزم دارم سعی میکنم واسه زندگی بهتر ولی خدامنو از این نعمت قشنگش دریق کرده🖤اخه تاکی سختی تاکی تحملو ناامیدی دیگه خسته شدم😭🥀🖤

پیشگوی اعظم داخل فیلم جومونگ😂

عههه من چقد منحرفم ✋🏻

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

استارتر بانو یومیول توی جومونگ هستن😁

واسه همینه همه میگن رایگان رایگان چون اونم تو فیلم ندیدم پول بگیره

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بانو یومیول فک کنم تو فیلم یانگوم بود ممنون از تاپیکت ولی اخریشو درست نگفتی خوشکلو دیگه نیستم ...

بوس به عمت

بعدشم اگه همه ی اونایی ک گفته باشم نباشی ولی این خشکلی رو هستی