2777
2789
عنوان

از دیجی کالا گوشی قسطی خریدین آیا

131 بازدید | 15 پست

میخوایم دوتا گوشی بگیریم که میشه ۱۴ میلیون و خورده ای دیجی هم چندتا وام میده . به بودجه ما سی میلیونیه میخوره . ولی مشکل اینجاست که بقیاشو نمیخوایم کسی میدونه باید چکار کنیم ؟

این کد معرف بلو بانک تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دو سال قبل داداشم برای دخترم گوشی و دوچرخه برداشت گوشیش یازده دوچرخش نوزده  بار بعدی هم کولر گازی برای شوهرم که وامش صد تومنی بود اما داداشم قدر چهل و هشت تومن خرید کولرو 

منم میخام واسه شوهرم بگیرم گوشی آیا اطمینانیه خراب که در نمیاد

کلا من همه ی جنسا و خریدای خونم از دیجی هست اگه عکس خریدامو ببینی باورت نمیشه حتی ی میخ ی سوزن هم از اونجاست😂اکانت پلاسم میخرم همه چیو رایگان میفرسته مگر فروشنده رو کسی دیگه غیر دیجی انتخاب کنم وگرنه اگه خود دیجی رو انتخاب کنم خودش میفرسته رایگان اما مثلا برای دو تا فرشام کلا چهارصد گرفت کرایه از تهران تا سهرستان

چه اطمینانی فرش هم خریدی

اره گفتم که من گوشیمم از همونجا خریدم  ینی در لحظه نود تومنو زدم  برای خرید البته دروغ نگم 88 یا 89 تومن 

کاااملا مورد اعتماد هستش خیالتون راحت

من هر جنسی رو که چک کنم حس کنم فیک هستش بدون اینکه بسته بندیشو خراب کنم سریع مرجوع میکنم میان رایگان پس میبرن و تا فرداش پولشو برمیگردونن به حسابم که خودم دادمش تو اکانتم

ببین از هر جایی که فکر شو کنی مطمئن تر هستش

باور کن من سال قبل ی ساعت مچی گرفتم ارزون بود ولی جنس خوبی داشت مارک ساعت دخترم بود تو عکس خیلی قشنگ بود رسید دستم خیلی زشت بود و به دلیل اینکه دوسش نداشتم مرجوعش کردم و اونام پس گرفتن یعنی حتی جنس مشکلی هم نداشت و من فکر میکردم فقط اجناس عیب دارو پس میگیرن یا مثلا چراغ اسکلتی دونه بیست و پنج هزار 😅همونم دیدم خرابه مرجوع کردم مامور پستشون اومد پس گرفت  

اره گفتم که من گوشیمم از همونجا خریدم ینی در لحظه نود تومنو زدم برای خرید البته دروغ نگم 88 یا 89 ...

چه خوب پس از همون جا سفارش میدم

فقط عزیزم واسع مرجوعی چیکار باید کنم چجوریه

چه خوب پس از همون جا سفارش میدمفقط عزیزم واسع مرجوعی چیکار باید کنم چجوریه

ی عکسم فرستادم از پروفایلم مرجوعی هامو تعداشو زده 

ببین وقتی جنس رسید دستت(گاهی جنسو تحویل گرفتی اما تو پروفایلت زده تحویل داده نشده اونو ی روز دو روز صبر کن اگر دیدی درست نشد زنگ بزن پشتیبانی بگو اینجوری محصول مرجوعی دارم،چون تا نزنه تحویل شد نمیتونی مرجوع کنی)وقتی میزنه تحویل شد میری تو دیجی کالا... تحویل شده ها ... و میزنی رو سفارشت بالا سمت چپش سه نقطه داره میزنی روش دو تا گزینه میاد پایین صفحه پایینی درخواست مرجوعی خب اگر کل سفارشاتتو خواستی کنسل کنی که تیک کنار همشونو میزنی اگر نه تیک کنار محصولی که قصد مرجوع داری و وقتی بزنی مرجوع میشه براتم پیام میاد که بررسی میشه و تا 48 ساعت پولو میزنم و اغلب فرداش واریز میشه  ی عکسم فرستادم سر و ته بود الانم ی عکس از لحظه ی اخر مرجوعیو میفرستم 

چه خوب پس از همون جا سفارش میدمفقط عزیزم واسع مرجوعی چیکار باید کنم چجوریه

مثلا اینا خریدای اخر من بودن 

اها یادم نبود بگم که تا هفت روز فرصت مرجوع هست و اینکهه حتما پلمپ وسیله و اون برچسب نارنجی روی خریدت رو نباید از بین ببری مثلا گاهی ی برس میخری بسته بندی نداره خودشون سلفون پیچ کردن روش برچسب بارکد و اینای دیجی رو زدن اون برچسبم موقع مرجوع با همون سلفونش بزار رو وسیلت و پس بفرست