2777
2789

نتیجه کولونوسکوپی چی بوده 

پولیپ ب معنای سرطانه؟

این ک بعد از کولونوسکوپی دکتر نیفرسته ازمایش خون و سونگرافی یعنی جی

خواهش میکنم دریغ نکنید ازم اگر میدونین

اول حرفم بگم کاربری دست دونفر الکاریبری الدست الدونفر هی ایز کاربری تو دونفر  

عزیزم نه همیشه 

پولیپ دیگه همون ضایعه هست حتما پیگیری کنید یموقعی دکتر همون جا تو کولونوسکپوی برمیداره، بعضی وقتا میگه نیاز بعمل جراحی و گذاشتن کیسه هست

خدا جوووووونم مرسی بابت همه مهربونیات  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نه همیشه پولیپ دیگه همون ضایعه هست حتما پیگیری کنید یموقعی دکتر همون جا تو کولونوسکپوی برمیدار ...

وقتی میگ برو سونوگرافی و ازمایش خون ینی نیاز ب عمل داره

اره انجام دادن 

احتمالا چندبار دیگم بفرستن کولونوسکوپی 

خود دکتر کولونوسکوپی پولیپ ها رو حین کولونوسکوپی با دستگاه ازبین می‌بره واست 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

اره انجام دادن احتمالا چندبار دیگم بفرستن کولونوسکوپی خود دکتر کولونوسکوپی پولیپ ها رو حین کولونوسکو ...

قبلا رفته پولیپ داشته دیگ نرفته دیگ هیج علائمی نداشته برای راحت شدن خیالش رفته فرستادن سونگرافی و ازمایش خون ینی سرطانه

گفته آزمایش و اینا 

احتمالا واسه برداشتن پولیپ واسه دفعات بعد هست یا کلا خواسته چکاپ هم باشه تصمیم بگیره واسه برداشتن پولیپ 

چیز خطری نیست اطراف من خیلیا پولیپ برداشته همون دکتر کولونوسکوپی واسشون

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

گفته آزمایش و اینا احتمالا واسه برداشتن پولیپ واسه دفعات بعد هست یا کلا خواسته چکاپ هم باشه تصمیم بگ ...

خیلی ناراحتم خیلییی من همش ۱۷ سالمه شوهرم از بچگی پولسپ داشته میرفته برمیداشته نمیگفتن حالا فهمیدم رفته دکتر منو نبرده استرس شدید دارم صلوات میفرستی برام؟

پلیپ کیست هست

خطرناک نیست؟کشنده اینا سرطان اینا وای دارم دیوونه میشم دلم میخواد تا شوهرم میاد خونه خودکشی کنم

پولیپ سرطان نیس خیالت راحت

خطرناک نیست؟انقد استرس دارم دلم میخواد تاااون برگرده خودکشی کنم ..‌هیچکسم نمیدونه