2777
2789

یه کاریو میکنن اصلا گردن نمیگیرن چون من به غیر خودشون من تو اون ساختمونم میندازن گردن من😐

بخدا دیگه خسته شدم 

یدونه مثال میزنما بخدا بحث گربه نیست که بگین بچه ایی یه نمونه کوچیک مثال میزنم 

من عاشق حیوونام هیچوقتم دلم نمیاد وقتی میان سمتم دست خالی برش گردونم حتما بهشون غذا میدم 

دختر کوچیکه مادرشوهرو پدرشوهرمم عین منن عاشق حیوونان 

اما مادر شوهرم جلاد عوضی حیوونارو اذیت میکنه حتی از گذشتشم اومده به گوشم رسیده میگن خیلی از گربه هارو اول اذیت میکرده بعد میکشته چرا که نزدیک من شد یا اومد تو حیاطم

الانم یه گربه داریم از بچگی میاد پیش من و یا خواهر شوهر کوچیکم 

دوتامونم بهش میرسیم الان بزرگ‌ شده 

دیروز مادرشوهرم اینا رفته بودن باغ گربه نمیدونم چجوری رفته بود تو خونشون درم بسته بودن مونده بود تو خونه 

من دیدم نیست شوهرم که از سرکار اومد گفتم برو ببین کجاس حتما مونده یه جا رفته دیده خونه مونده 

شوهرم زنگ زد بع خواهرشوهرم گفت الان همشون انداختن گردن من که ایدا اون گربه رو بد عادت کرده میاد میره تو خونمون 

در حالی که بخدا اول اونیکع عادتش داد به خودشون خواهر شوهرو پدرشوهرم بودن 

شوهرمم هی به من تیکه میندازه تو کردی تو کردی 

این فقط یه نمونشه سر همه چی اینجوری میکنن یه روز نمیشه دلمو نشکونن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر بدم میادواسه ساده ترین اتفاق ها به جای راه حل دنبال مقصر میگردن!اصلا هر کی عادتش داده ازدفعه بعد قبل رفتن خونه رو چک کنین!گربه هم نره ممکنه موش و مارمولک بره

کاش امکانش فراهم بشه و خانه مستقلی اجاره کنید یا بخرید ایشالا

خدا از دهنت بشنوه

بخدا حاضرم مستاجر باشم تو یه خونه نقلی کوچولو فقط از اونجا دربیام 

اونسری لوله حوض حیاطشون گرفتع بود اونم انداختن گردن من در حالی که من اصلا حیاطشونم بدون اجازه نمیرم چون اخلاق گندشونو میدونم

انقدر بدم میادواسه ساده ترین اتفاق ها به جای راه حل دنبال مقصر میگردن!اصلا هر کی عادتش داده ازدفعه ب ...

افرین دقیقا اینجورین 

حتی خواهراشونم پشت همدیگه رو خالی میکنن 

اون میگه تو کردی 

این میگه نه تو کردی

اصلا گردن نمیگیرن مخصوصا مادر شوهر عوضیم 

یک چیزبگم جلو کربه یکبار یک لقمه نون بندازی دیگه مدام توخونه ات میاد 

برای همین ماشهرستان میریم اصلا برای گربه حتی یک لقمه نون نمیندازیم بخواهم چیزی هم بریزم دور ازخونه میبرم می ریزم که نیاد توخونه!

ولش کن حالا گفتن که گفتن 

بعد این نکن 

زندگی توخونه ی مادرشوهر این چیزها رادارهذ

فکر وذکرت این باشه زودتر مستقل بشی

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

یک چیزبگم جلو کربه یکبار یک لقمه نون بندازی دیگه مدام توخونه ات میاد برای همین ماشهرستان میریم اصلا ...

کاش درک شمارم خانواده شوهر من داشت 

اصلا خیلی نفهمن 

لوله حیاطشون میگیره اونم میندازن گردن من 

در حالی که من اصلا نمیرم بدون اجازه چون اخلاقشونو میدونم

خدا از دهنت بشنوهبخدا حاضرم مستاجر باشم تو یه خونه نقلی کوچولو فقط از اونجا دربیام اونسری لوله حوض ح ...

سعی کن ازشون فاصله بگیری و خیلی باهاشون رفت و آمد نکنی و امیدوارم بزودی زود شرایط خانه مستقل براتون فراهم بشه

سعی کن ازشون فاصله بگیری و خیلی باهاشون رفت و آمد نکنی و امیدوارم بزودی زود شرایط خانه مستقل براتون ...

مرسی قشنگم ایشالا 

اره کلا رفتو آمد ندارم باهاشون ولی باز انگولکم میکنن که حرصم دربیاید جوابشونو بدم 

کاش درک شمارم خانواده شوهر من داشت اصلا خیلی نفهمن لوله حیاطشون میگیره اونم میندازن گردن من در حالی ...

فقط جداشو .....

تا وقتی تواون خونه باشی  همینه 

پول جمع کن وام بردارین و.....فقط سریعتر جدابشین

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶