2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستقلن

و خیلی اعتماد به نفس دارن

خیلی خودشونو جلو میبرن که به چشم بیان

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

باهوش و مستقل و به ظاهر بی‌احساسن اما درونا به سبک خودشون لطیف و مهربونن. کمی هم خودخواهن و اگه بخوان راحت دیگران رو نادیده میگیرن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

به شدت وسواسی.تمیز. کلا همیشه در حال مرتب کردن و برگردوندن یه چیزی به حالت اولشه. به نظرم تو کارای خونه زرنگ هستن. در مورد بچه به بچه هاشون خیلییییی وابسته هستن. از نظر اونا بهترین و مهمترین فرد روی زمین بچه شه. همه رو قربانی بچه اش میکنه. ولی این ظاهره. کلا بچه رو هم اذیت میکنه. طوری که جلوی بچه مظلوم نمایی میکنه‌ بچه دلش به حالش بسوزه. کلا مادرشوهریشون خوب نیس. کارهای ظریف بلد نیستن. کارهای اکثرا زمخت و مردونه انجام میدن. خیلی بی حوصله تو اینجوری کارهان. نیش میزنن بعد موذیانه میخندن. کلا زبون خ تندی دارن.بعدم میگن منظوری نداشتم. با همه اینطورین. حتی بچه هاشون. دلسوزن ولی فداکار نیستن. مهربون ولی میزنه قبلیا رو خراب میکنه یه جا. یا خیلی عجیب بی رمق و کسلن و یه قیافه خشکی میگیرن یا الکی فقط میخندن و شادن. خیلی حاشیه دوس دارن. بحث کردن در مورد اینکه این چی گف اون چی گف. این چی خرید اون چی خرید. فوق العاده حساسن. حرف خ زود بهشون برمیخوره ولی خودشون اصلا تو حرف زدن دقت نمیکنن. خیلییییی اقتصادی هستن. خیلی دو دو تا چهارتا میکنن.

دلتنگ دورانی هستم که به یاد نمی آورم کجا بود؟ کی بود؟ چطور بود؟