2777
2789

سلام

⚠️ راستی نی نی یاری که برای حذف تاپیک بود عوض شده.

الان ⬅️ niniyar

✅️ اگر تاپیکتون پستی نداشته باشه یا فقط خودتون داخلش پست گذاشتین سه نقطه زیرش رو بزنین خودتون می تونین حذف کنین.

🌸🌸🌸بقیه تاپیک ها🌸🌸🌸

اول لینک تاپیکتون رو کپی کنین بعد خصوصی برای niniyar بفرستین:

🟢🔴🟠 ۳ تا راه حل برای کپی نشانی لینک تاپیک:

1️⃣ برید داخل تاپیکی که می خواهید حذف بشه اون بالای صفحه که آدرس رو نوشته بزنین آن جا بعد علامت کپی رو بزنین.

یا

2️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ پست جدید در تاپیک هایی که ایجاد کردم ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

یا

3️⃣ بزنین روی عکستون ⬅️ نی نی سایت من ⬅️ بزنین روی سه تا خط موازی بالا سمت راست ⬅️  کادر قرمز بالای صفحه 🔴پروفایل من🔴 ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند

یا

(مثلا جایی پست گذاشتین هم می تونین بزنین رو پروفایلتون ⬅️ هر تاپیکی که می خواهید حذف بشه دستتون رو رویش نگه دارین بعد کپی نشانی پیوند )

⭐️🌙⭐️🌙⭐️🌙⭐️🌙⭐️🌙⭐️🌙⭐️🌙⭐️🌙⭐️🌙⭐️🌙⭐️🌙

🔻 بعد از کپی لینک:

⬇️

برای حذف تاپیک باید:

🟢 خصوصی لینک تاپیکتون رو برای niniyar روزهای زوج ⬅️ شنبه ها دوشنبه ها چهارشنبه ها ⬅️ بین ساعت های ۱۰:۳۰ تا ۱۲  💚 و  ۱۴ تا ۱۵ بفرستین.    

💡بدون درخواست دوستی می تونین پیام بفرستین. اگر نشد بهشون درخواست دوستی بدین.

✅️ بالای صفحه کنار اعلان ها 🔔، بزنین روی علامتی شبیه ذره بین 🔍 و کلمه ی niniyar رو جست و جو کنین.

لینکتون رو برای ⬅️ niniyar  ⬅️ بفرستین.

🕊🕊🕊 عکس پروفایلشون فعلا یک کبوتره 🕊🕊🕊

📨📨📨📨📨📨📨📨📨📨📨📨📨📨📨📨📨📨📨📨📨📨📮📮📮📮📮📮📮📮📮📮📮📮📮📮📮📮📮📮📮📮📮📮

برای دیدن پیام خودتون:

بزنین روی عکستون بالا سمت چپ

نی نی سایت من

بزنین روی سه تا خط بالا سمت راست

پیام های من

پیام های ارسالی

یا مستقیم این لینک برای دیدن پیام های ارسالی:

https://www.ninisite.com/profile/conversation/sent

🟢🟢🟢

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

۲۲:۳۱

niniyar

بعد

niniyar

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام⚠️ راستی نی نی یاری که برای حذف تاپیک بود عوض شده.الان ⬅️ niniyar✅️ اگر تاپیکتون پستی نداشته باش ...

@tannaz_t  

سلام

بالا رو بخونین

سلام عزیزم

شما برای سینتون چیکار کردین

دکتر چی گفت

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH

سلام عزیزم چکاب سه ماهه داشتم تا چند بار مشکلی نبود بعد شد چکاب شش ماهه بازم مشکلی نبود خدروشکر الان ...

خداروهزار مرتبه شکر

انشالله که همیشه سلامت باشی

عزیزم شما رژیم هم میگیری؟ 

دکتر چی بهتون گفت 

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                این لینک فروشم لوازم خونگی لوازم آشپزخونه با خیال راحت و اطمینان کامل میتونید خرید کنید😍خوشحال میشم عضو بشیدhttps://rubika.ir/joing/GGJDAGCH0VLRFRCZVSHDLLGOVLLLRUAH

خداروهزار مرتبه شکرانشالله که همیشه سلامت باشیعزیزم شما رژیم هم میگیری؟ دکتر چی بهتون گفت

نه عزیزم رژیم نیستم 

والا چیزی نگفت فقط فعلا گفته سالی یکبار بیا چکاب 

من تو نظرات سایتها خوندم نوره خوبه نمیدونم خرافاته یا واقعیت ولی برا زیر بغل استفاده میکنم بخاطر کیستم

یه حرکت یوگا هم. برای اب کردن کیست هست انجام میدم هرموقع یادم بیاد

دکتر زنان برا درد کپسول سیاهدونه و گل مغربی بهم داد ی مدت خوردم نخوردم دیگه. 

من. دردم داره موقعهایی ک خیلی عصبی میشم بدجور درد میگیره سعی مبکنم عصبی نشم

ولی با حرکت یوگا و نوره بنظرم خداروشکر دردش کم شده

نه عزیزم رژیم نیستم والا چیزی نگفت فقط فعلا گفته سالی یکبار بیا چکاب من تو نظرات سایتها خوندم نوره خ ...

بنظرتون دور از جوو شما 

درمورد خودم میگم

وقتی اکو باشه تبدیل به توده نمیشه

آخه من همش نگرانم چیزی بشه

یجورایی از زندگی دل کندم

بنظرتون دور از جوو شما درمورد خودم میگموقتی اکو باشه تبدیل به توده نمیشهآخه من همش نگرانم چیزی بشهیج ...

ن عزیزم توکلت بخدا باشه منم یکسال اول خیلی نگران بودم ولی وقتی چکاب منظم داشته باشی اگر خدای نکرده مشکلی هم باشه سریع رفع میشه. استرس نداشته باش ک سمه برا این چیزا

ن عزیزم توکلت بخدا باشه منم یکسال اول خیلی نگران بودم ولی وقتی چکاب منظم داشته باشی اگر خدای نکرده م ...

قربونت برم عزیزم

انشالله شما هم خوب بشی و بلا ازت دور باشه

برا منم دعا کن عزیزدلم

سلام عزیزم منم دقیقا مثل خودتم 402بعد چند سال آزمون هم بانک ملی قبول شدم هم دبیری مصاحبه بانک دادم دبیری هم دادم نتیجه نهایی بانک با نیم نمره اختلاف قبول نشدم دبیری شدم دوساله دبیری کار میکنم خیلی راضی نبودم تا اینکه دوماه پیش از نیرو انسانی بانک ملی بهمون اطلاع دادن به چند نفر که جایگزین چند نفر انصرافی بشیم الان معاینات و گزینش رفتم و منتظرم فقط مرددم بلاخره برم بانک یا دبیری بمونم ؟ راستی بچه ندارم سنم بالا هست اما اقدام میکنم بشه اینو چطوری مدیریت کنم اگه بانک برم. اینم بگم دبیری همون اول مدیر برام مشکل پیش آورد امسال هم تا دو تا بچه اعتراض زدن باز مدیر گفته بود مدیرها سلیقه ای ند خیلی زیاد و اینکه من چون قبلا و حالا دانشگاه تدریس کردم و میکنم اعتراض اونا اینه میگن سطح بالا و دانشگاهی تدریس میکنی اما مدیر طوری برخورد می‌کنه و حرف میزنه انگار مشکلی در بیان و تدریس و آموزشمه تازه دانش آموزانی هستند خیلی راضی پیش خودشم میگن ولی اونا رو اصلا نمیگه هیچ جا. ممنون میشم خوب من رو راهنمایی کنید از همین اول وام بهمون میدن؟مرخصی بارداری و زایمان دارند؟