2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم اوضاع بدی پیش رومه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 80 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لعنت به مردم که بیخود حرف درمیارن واسه مردم

حرف مفته نباید توجه کرد و باید قوی بود ی روز یادمه عید بود یکی از دوستای مشترک من و همسر سابقم اومد پیشم گفت یادته پارسال همین روز با شوهرت فلانجا رفته بودیم یعنی اون لحظه اصلا بحال من فکر نکرد 

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
ن گلم شیش ماه قبل الان توخونمم هم بچمو ازم گرفتن نتونستم هم مادرم خعلی حرفای بدی زد نفرینم کرد جالبع ...

خداروشکر ک برگشتی سر زندگیت با بچه سخته جدایی من بچه نداشتم و خیلی اذیت شدم

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
استارترجان دعواهات باشوهرت سر چیه؟؟؟ شوهرت چی میخواد ازت؟؟

میگ سرحال باش میگ کارات افسردم کرده از اون لحاظم بهم ریختیم مثلا بعد رابطه گریه میکنم اعصابش بهم میریزه 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
حرف مفته نباید توجه کرد و باید قوی بود ی روز یادمه عید بود یکی از دوستای مشترک من و همسر سابقم اومد ...

به حرف آدمای بی شعور توجه نکن

ایشالا بزودی یه ازدواج خوب میکنی گلم

سنی نداری

I am a queen because I have a cute mad king

ببخش من صبح جواب میدم شرمندم همتون

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
حس میکنم درش بیارم دیگ زن نیستمبچه هم ندارم حس میکنم بدنم ناقصه دیگ

دوستم سلامتیت مهم تر از همه چیه این همه خانم جوون که بچه دار نشدن چه اتفاقی افتاده زندگی نکردن از زنانگیشون کم شده شاید خواست خداس که بچه دار نشی شاید خدا میخواد حامی یه بچه بی پناه باشی همیشه عکس قضیه رو هم نگاه کن 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
میگ سرحال باش میگ کارات افسردم کرده از اون لحاظم بهم ریختیم مثلا بعد رابطه گریه میکنم اعصابش بهم میر ...

سعی کن شاد و باانرژی با روحیه باشی قوی باشی مهمترین چیز زنذگی روحیه هست

باروحیه باشی سرطان رو شکست میدی

درمورد رابطه و بیماریت چیزی نمیدونم

ولی سعی کن تو رابطه در حد توانت شوهرت رو راضی نگه داری

خب جلوچشمش گریه نکن بنده خدا ناراحت میشه

جوردیگه ارضاش کن اگه دردت میاد

I am a queen because I have a cute mad king

مطمینی سرطانه؟

کدوم شهری؟

فکر نکنم توو این سن سرطان رحم بگیرن

والا دوست منم همسنای تو بود همش خونریزی داشت.رفت پیشه یه دکتر زنانه مرد(اقا)بعد از مدتی خوب شد الانم بچه داره

همه اونموقع بهش میگفتن باید رحمتو دربیاری اما اون اقا خوبش کرد