2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم اوضاع بدی پیش رومه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 80 پست
به امضات فکر کن.به اینده رویایی که اتفاقا پیش روته.خودتو نباز.ایشاله خوب میشی مطمعن باش

باشه مرررسی کمکت عزیزدلم واست دعا میکنم ببخش یکم حالم بد شد 

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
رحممو در ارم بعدش مردم از افسردگی 😔😔

اگه خدانکرده درمان نداشت من اخر خطو گفتم انشالا براتو خوب بشه ....چله زیارت عاشورای حق شناسو برای شفای خودت بخون شک نکن درخونه امام حسین فرق داره..ازته دلت بعد چله گریه کن وخدارو به امام حسین قسم بده...مطمعنم حاجت میگیری به این بارون ولحظاتش خدارو قسم میدم به حق حضرت زینب عافیتتو برگردونه ...گناه داره شوهرتو اذیت نکن..اون به اندازه کافی فکر وخیال داره برو کنارش بهش بگو تا لحظه مرگ کنرتم تا اخرش هی طلاق طلاق نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوادت پیشت بودن؟؟منکه گفتن پشتمن ولی ....

اره پشتم بودن ولی فقط اولش بعدا خسته شدن از خودم از حرفای مردم از دردسرای طلاقم شایدم حق دارن نمیدونم ولی اگه درحال جدایی هستی بفکر خودت باش کار کن یا درس بخون

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
ميگم چه علايمي داشتي كه سرطان گرفتي؟من پريودام نامنظمه هميشه

خونریزی..

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
اره پشتم بودن ولی فقط اولش بعدا خسته شدن از خودم از حرفای مردم از دردسرای طلاقم شایدم حق دارن نمیدون ...

لعنت به مردم که بیخود حرف درمیارن واسه مردم

I am a queen because I have a cute mad king
عزیزم طلاق نگیر درمانش کن شوهرت خب دوستت داره که باطلاق مخالفه ایشالا زود درمان میشی

قربونت برم هم اسم منی ..دعا کن من هر روز با نیت اینکه خوب شم باهاش بیدار میشم تا شب صد تا دعواس 

يني خونريزيت زياد بود ؟ من هميشه يه ماه درميون پريود ميشم

خونریزی خارج پریود ..درد.موقع نزدیکی

اره پشتم بودن ولی فقط اولش بعدا خسته شدن از خودم از حرفای مردم از دردسرای طلاقم شایدم حق دارن نمیدون ...

ن گلم شیش ماه قبل الان توخونمم هم بچمو ازم گرفتن نتونستم هم مادرم خعلی حرفای بدی زد نفرینم کرد جالبع خودشم میدونس ک دیگه زندگیم ززندگی بشو نیس گف طلاق بگیر ولی بعدا ..... الان خداروشکر ک سر خونه زندگیمم

۹۹/۹/۹  💖💖
رحممو در ارم بعدش مردم از افسردگی 😔😔

عزیزم یکی از آشناهامون سالهاست رحم تخمدون و درآورده به خاطراین بیماری بقول خودش میگه اصلا یادم رفته چه روزای سختی و گذروندم دکترام همیشه میگن تو این بیماریا روحیه مهمتر از همه چیه اعصابتو خرد نکن آرامش داشته باش و منطقی تصمیم بگیر 

از معجزه خدا غافل نشو 

اگه دوست داشتی در خواست بده تا از این بیماری برات بگم 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
اخی.قوی باش تو سنی نداری که بدنت توان زیادی داره به شرطی که روحیه قوی هم داسته باشی.برو باشگاه و یوگ ...

خییلی وابسته دعام فقط دراز میکشم دعا میکنم قران باز میکنم 

قربونت برم هم اسم منی ..دعا کن من هر روز با نیت اینکه خوب شم باهاش بیدار میشم تا شب صد تا دعواس  ...

فدات بشم عزیزم

درخواست دوستی زدم هرموقع دوست داشتی دردودل کنی پیام بده بهم عزیزم

چرا دعوا میکنین؟

شوهرت چی میخواد ازت مگه؟

I am a queen because I have a cute mad king
عزیزم یکی از آشناهامون سالهاست رحم تخمدون و درآورده به خاطراین بیماری بقول خودش میگه اصلا یادم رفته ...

حس میکنم درش بیارم دیگ زن نیستمبچه هم ندارم حس میکنم بدنم ناقصه دیگ