2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم اوضاع بدی پیش رومه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 80 پست
یعنی بعد جدایی تنها زندگی کنی؟ فقط کاش خونواده حمایتت کنن.. ب اونا بگو باید بدونن تاکمکت کنن. انشالل ...

مررسی عزیزم منظورم از تنهایی مجرد بودنه نمیخوام همزمان حس فشار زندگیمم روم باشه

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رحم.فحشم میده میگه نمیذارم ..دوسم خیلی داشت اما الان ازم خستس ..من عصبی شدم فقط دع امون میشه میخوام ...

نمیخواد جدا شی...بمون زندگیتو بساز نهایت رحمتو درمیاری و یه بچه از پرورشگاه میارین به عشق بینتون فک کن ....

تاحالا حرفی از طلاق بهش زدی نظر همسرت چیه؟

دعوا میکنه میگ نه اما حس میکنم از ترحمه

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
دیگ تحمل نداره نابود کردم  

مطنعنا روحیه خودش ضعیف شده از غصه ات.تو سنت کمه مطمعنا درمان میشی عزیزم.پس مامید نباش هرجی استرس بکشی و سر شوهرت بریزی که من مریضم و اینا اوضاعت بدتر میشه.تلقین مثبت کن پس.میدونم شرایطط خیلی سخته ولی سعی کن کاری کنی که اونم قوی باشه کنارت باشه.اون طلاق نمیده تو هی میگی طلاق.عزیییرم کم لوس شو براش.قویتر باش

مطنعنا روحیه خودش ضعیف شده از غصه ات.تو سنت کمه مطمعنا درمان میشی عزیزم.پس مامید نباش هرجی استرس بکش ...

لوس نیستم دوس دارم اینطور کنارم باشه واقعا تنها راحترم من فوق العاده افسرده شدم اونم دیوونه میکنم 

ببین به شرایط اونم فکر کن.کارو براش سخت نکن.گناه داره بهش عذاب وجدان نده.بیماریتو بپذیر و قوی باش و مبارزه کن.کم آوردن و شونه خالی کردنو هرکسی بلده

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...
نمیخواد جدا شی...بمون زندگیتو بساز نهایت رحمتو درمیاری و یه بچه از پرورشگاه میارین به عشق بینتون فک ...

رحممو در ارم بعدش مردم از افسردگی 😔😔

لوس نیستم دوس دارم اینطور کنارم باشه واقعا تنها راحترم من فوق العاده افسرده شدم اونم دیوونه میکنم&nb ...

به امضات فکر کن.به اینده رویایی که اتفاقا پیش روته.خودتو نباز.ایشاله خوب میشی مطمعن باش

لوس نیستم دوس دارم اینطور کنارم باشه واقعا تنها راحترم من فوق العاده افسرده شدم اونم دیوونه میکنم&nb ...

ميگم چه علايمي داشتي كه سرطان گرفتي؟من پريودام نامنظمه هميشه

رحم.فحشم میده میگه نمیذارم ..دوسم خیلی داشت اما الان ازم خستس ..من عصبی شدم فقط دع امون میشه میخوام ...

مردا وقتی زنشون مریض میشه بلد نیستن مدیریت کنن ناراحتیشونو با بد اخلاقی نشون میدن از اینکه کاری از دستشون برنمیاد ناراحت میشن و عکس العمل بد نشون میدن 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه