2777
2789

کدوم از اینا که میگم بهتره برای بچه

نینی لالای برقی ،ننو یا تخت گهواره ای؟کدوم بیشتر به کار میاد؟

فقط یکشو گرفتم موندم دوتای دیگه به درد میخوره یا نه

به ترتیب

ننو _ تخت گهواره ای _ گهواره برقی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتاشون الان حدودا چقدره ؟من شنیدم بالای ۵میلیونن درسته🥲

ننو و حدودا ۲تا ۳ تومنه بسته به مدلش

تخت کنار مادر گهواری ای من تولیدی میشناسم ۴ تومن میداد باقی جاها ۶_۷ تومنه

گهواره برقی رو نمیدونم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بنظر من هیچکدوم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
همشون لازمن؟؟!

نه اصلا

ی تخت برا اتاقش میخوای 

ی گهواره هم برا اتاق خودتون وقتی نوزاده میتونه ننو باشه یا گهواره دیگه ای