2777
2789
عنوان

تورم گردن

44 بازدید | 7 پست

سمت راست گردنم چند ماه پیش ورم داشت ک رفتم دکتر گفت چیزی نیست برام سنو‌نوشت برای تیرویید خوب بود

تو بارداری تیرویید گرفتم دکتر گفتن بعد زایمان خوب میشی منم دیگه نرفتم آزمایش بدم

الان خیلی ورم کرده گاهی درد میگیره میزنه ب گوشم خیلی نگرانم چیزی بدی باشه...

جلوی گردنه؟واسه منم ورم کرد اندازه یه بادوم سونو دادم کیست و ندول داشتم،اکه سونوت اوکی بوده مسئله ای نیست آزمایشت الان نرماله؟اگر نه که باید دارو بخوری 

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جلوی گردنه؟واسه منم ورم کرد اندازه یه بادوم سونو دادم کیست و ندول داشتم،اکه سونوت اوکی بوده مسئله ای ...

نه سمت راست گردنمه

مهر پارسال سنو برا تیرویید دادم گفت خوبه

ولی امروز دیدم انقد ورم کرده

شاید خیلی وقته هست من حواسم نبوده

میشه برا استرس باشه؟ی هفته ای میشه یکی از افراد نزدیک مون فوت شده..خیلی استرس داشتم ...و چند مورد دیگه ک خیلی فشار روم بود

آزمایش ندادم اصلا

جلوی گردنه؟واسه منم ورم کرد اندازه یه بادوم سونو دادم کیست و ندول داشتم،اکه سونوت اوکی بوده مسئله ای ...

شما سنو‌برا چی دادی؟یعنی منظورم اینه ک مثلا میگن برا تیرویید 

اگه چیز دیگه ای باشه مثلا غده لنفاوی  هم دیده میشه یا نه فقط برا همون تیروییده مشخصه

شما سنو‌برا چی دادی؟یعنی منظورم اینه ک مثلا میگن برا تیرویید اگه چیز دیگه ای باشه مثلا غده لنفاوی ه ...

اگر سونوی کامل گردن بوده آره همه ی بافتو نگاه میکنن خیالت راحت چیزی نیست آزمایش تیرویید بده کم کاری داری شاید،من یه دفعه یه کیست تو تیروییدم شد سه سانت با درد شدید،لرز کردم اصن یه اوضاعی 

اگر سونوی کامل گردن بوده آره همه ی بافتو نگاه میکنن خیالت راحت چیزی نیست آزمایش تیرویید بده کم کاری ...

نه سنو کامل نبود..ولی استرس داشتم خیلی گفتم سرطان ندارم دکتر گفت اگه سرطان داشتی الان اینجوری نبودی...ولی کم کاری تیرویید داشتم تو بارداری.. 

شما با دارو رفع شد؟

نه سنو کامل نبود..ولی استرس داشتم خیلی گفتم سرطان ندارم دکتر گفت اگه سرطان داشتی الان اینجوری نبودی. ...

آره خدارو شکر ولی دکتر گفت هر ۶ ماه باید سونو بدم ،نگران نباش علائمت شبیه کم کاریه