2821
2789
عنوان

برنامتون برای تابستون

109 بازدید | 11 پست

برنامتون برای تابستون چیه؟ مخصوصا کسایی که مدرسه میرن

من که خودم دهمم اما نمیخوام برای کنکور بخونم میخوام تابستون فقط بخوابم اصلا هدفم تو درس و کنکور نیست

لالا کنم،بخورمم،بخوابم،برم بیرون،گوشیی

یعنی میخوام این نه ماه که پاره شدم و جبران کنم

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا آی وی اف 💪 انشاءالله یا پیاده روی اربعین 😘انشاءالله 

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

فقط خواب؟

دوروزبخوابی استراحتت کافیه

۴ماهه تامهراگر درس نمیخای بخونی برو ی هنریادبگیر

ازهمه راحتترو بهترکارناخن هست

چون میکاپ وشینیون رودیگه یاانجام نمیدن یاخودشون ی کاری میکنن

اماناخن رو هیچکس نمیتوته براخودش کنه وبازارش داغه

منم دهمم.تابستون واسه یازدهم یکم میخونم ولی کنکور کمتر.پارکورم رو قوی میکنم و بعد حرکات پارکور رو می‌خوام با اسکیت اجرا کنم😁 اسکیت یه ورزش خطرناکه پارکور هم از اون خطرناک تر.حالا ترکیب این دو تا💀😀

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

فقط خواب؟دوروزبخوابی استراحتت کافیه۴ماهه تامهراگر درس نمیخای بخونی برو ی هنریادبگیرازهمه راحتترو بهت ...

نمیدونم فعلا هدفی ندارم تو زندگیم

از کارای مربوط به آرایشگاه خوشم نمیاد... اصلا خلاقیت ندارم و از شغلای اینطوری خوشم نمیاد

نمیدونم فعلا هدفی ندارم تو زندگیماز کارای مربوط به آرایشگاه خوشم نمیاد... اصلا خلاقیت ندارم و از شغل ...

پس ببین به چی علاقه داری برو و خوب یادبگیرکه بعدا بتوتی باهاش کارکنی

درسم که نمیخونی امیدبه کارای اداری وفرهنگی داشته باشی

پس ببین به چی علاقه داری برو و خوب یادبگیرکه بعدا بتوتی باهاش کارکنیدرسم که نمیخونی امیدبه کارای ادا ...

نمیدونم جدیدا حس میکنم از پرستاری خوشم میاد

بیشتر بهش فکر میکنم که اگه قطعی شد این تابستونو بخونم برای کنکور

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792