2777
2789

خانومها خوشگلها.. اقایونی که بهتون درخواست دادن اسکرین شات بگیرید و بفرستید باشد که درس عبرتی باشه براشون. تو سایت زنونه دنیال دوست زن و دختر نگردن 🤬🤬

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

شما داری بزار فیض ببریم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه زمانی با به درخواست دوستی اقایون ۱۵ نفرو تو یه روز تعلیق کردم یادش بخیر الان دیگه تعلیق نمیکنن 🦭

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

فقط به تعداد اقایون و اسامی دقت کنیدد. من که گذاشتم موندن پشت در تا زیر پاشون علف سبز بشع 😏😏😏

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

تعداد خانوما ۱٠نفر. اوشون ۱۴نفر 

برا منکه فقط لغو میزنم و گاها میرم تو تاپیکاشون ضایشون میکنم

اخه لغوم میزنی بازم درخواست میفرستن. من همینجوری گذاشتم مونده که هی مجبور نشم لغو بزنم 

خیلی عوضین کافیه یکم از وضع زندگیت و شوهرت گلایه کنی سریع درخواست میدن🤣

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابر میبارد و من میشوم از یار جدا    چون کنم دل به چُنین روز ز دلدار جدا☁️🌚  [با صدای استاد همایون شجریان]                      ارغوان شاخه ی همخونِ جدا مانده ی من آسمان تو چه رنگ است امروز آفتابیست هوا یا گرفتست هنوز من در این گوشه که از دنیا بیرون است آسمانی به سرم نیست از بهاران خبرم نیست اندر این گوشه ی خاموش فراموش شده یاد رنگینی در خاطر من گریه می انگیزد ارغوانم آنجاست ارغوانم تنهاست ارغوانم دارد میگرید ارغوان این چه رازیست که هر بار بهار با عزای دل ما می آید ارغوان ارغوان تو برافراشته باش تو بخوان نغمه ی نا خوانده ی من تو بخوان تو بخوان توبخوان........[باصدای استاد علیرضا قربانی]    لطفا واسه معلم شدنم دعا کنید چون دعا نی نی سایتیا شنیدم عجیب گیراست🎀🪁🌻🦢 راستی تیکر بارداری نیست تاریخ معلم شدنمه