2777
2789
عنوان

رسوا کردن اقایون درخواست کننده 😏😏دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 68 پست

این برا اذر هم درخواست فرستاده 😏😏😏😒

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ این دانیال به همه پیشنهاد میده

آره خیرندیده

مریضه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
حالا شما فکر میکنی هرکه درخواست دوستی میده هدفش فقط رابطه هست و یا اهداف دیگری داره؟

این عشق بذون محدودیت اومده درخواست داده رفتم تو تاپیکش دیدم مرده. میگه کردم مبخوام با همشهریام تو سایت ارتباط بگیرم 😑😑گفتم علم علم غیب داری که منم همشهریتم  که درخواست دادی مرتیکه... کلا براش مهم نبود فقط میخواست ارتباط بگیره. و به هر کی تو تاپیکش بود میگفت درخوایتمو قبول کن مرتیکه پفیوزز.. گزارش زدیم

براش تاپیکش حذففف شد 🤣🤣🤣😎😎

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

ا وووه چه خبره ؟من فکر میکردم اینجا ۹۰ درصد زنن

اینا چی میگن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
این عشق بذون محدودیت اومده درخواست داده رفتم تو تاپیکش دیدم مرده. میگه کردم مبخوام با همشهریام تو سا ...

درسته بعضیها یا نمیدونم خیلیها دنبال ارتباطن .ولی خانمها که به ما دخواست میدن چی؟ما باید رد کنیم ؟ من با شخصه قبول میکنم چون میدونم معمولا سوال دارند

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

درسته بعضیها یا نمیدونم خیلیها دنبال ارتباطن .ولی خانمها که به ما دخواست میدن چی؟ما باید رد کنیم ؟ م ...

اره چون نیاز دارن به راهنمایی شما. اما منی که هیچ تاپیک دیگه ای نزدم و از مدرکم نگفتم چرا باید هر ننه قمری درخواست بده... تو تاپیکی اگر منو دید سوالشو مطرح کنه. 

اینا چی میگن

چه خبره

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

اره چون نیاز دارن به راهنمایی شما. اما منی که هیچ تاپیک دیگه ای نزدم و از مدرکم نگفتم چرا باید هر نن ...

درسته. ولی واقعا فرق بین درخواست مرد و زن .چون رابطه ها معمولا از طرف مردهاست

درسته. ولی واقعا فرق بین درخواست مرد و زن .چون رابطه ها معمولا از طرف مردهاست

بعله

میشه لطفا پستتون و از تاپیکم پاک کنید

کدوم پست؟ کدوم تاپیک؟ 

تاپیک آخرم

نمیشه پاک کنم. زیر ۳دیقه پاک میشه