خانمها چیکار کنم امروز برا بار دوم رد شدم اصلا افسر رو که میبینم کامل تمرکزم رو از دست میدم من تو آموزشها خیلی خوبم ولی دوبار که امتحان دادم همون اول کار رد شدم چیکار کنم استرسم کم بشه
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
من بار اول قبول شدم خودمم فکرشو نمیکردم بدون تمرین
آفرین
لا حول ولا قوه الا بالله دخترم به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن
اصلا تا حالا اینجور نبودم اعتماد بنفسم بالاست ولی تو این مورد خیلی هول میشم
از چند روز قبل قرص ضد استرس بخور. من بک روز میخوردم فایده نداشت دفعه اخر چند روز خوردم آروم تر بودم. ...
شما بار چندم قبول شدی این چیزایی که بخاطرش رد شدم اصلا چیزای مهمی نبودن بار اول یادم رفت ترمز دستی رو بخوابونم امروز هم پارک ۳۰ درجه یادم رفت درصورتی که تو تمرینها اصلا فراموش نمیکردم
ی خروج پارک رفتم ی دوبل بعد گفت دوباره خروج بزن و برو ادامه بده ماشین مدیر اموزشگاه اومد کنارش باش حرف زد ماشین خاموش شد 😂😂😂اومدم بااسترس روشن کنم نگو تو دنده بود باز خاموش شد گفت برو بعد دیدم قبول کرده تو نگو دوبل رو خوب زدم قبولم کرد
بار ۹ ام من باورت میشه ۳ بار اصلا افسر نذاشت ماشینو حرکت بدم بس که پام رو کلاچ میلرزید.
کلا اعتماد به نفسم اومده پایین بار اول ترمز دستی یادم رفت باردوم ایست خروج از پارک نکردم وماشین زیر پام خاموش شد فکر نمیکنم از من راننده دربیاد