2777
2789
عنوان

به نظرتون عشق ابدی چی میشه

614 بازدید | 20 پست

⭕️از همین الان بگم اگر برنامه بی محتوا و سطح پایین و فسادی هست نظر ندید تو این تاپیک⭕️

حالا بینندگان محترم به نظرتون  کدوم دختر عشق ابدیش رو پیدا میکنه و نگهش میداره؟

⭕️نگار که با همه میخواد یه دوری بزنه

⭕️زهرا که اعتماد به نفس نداره و هیچ پسری نمیخوادش

⭕️سودا هم الکی خودش رو چسبونده به امیر و رابطشون سرده

⭕️ طناز سفت چسبیده به شاهین 

و به نظر من باید مثل طناز رفتار کرد و مردا رو سفت چسبید و خرشون کرد

نظر شما چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از طناز متنفرم آدمیه که میخواد زیززیرکی کی دخترا رو بکوبه خودش بیاد بالا تو همه چی هم دخالت میکن ...

وای نه تورخدا خیلی شخصیت حال بهم زنی داره 

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

😂

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

آره آویزونهو شاهین دلش میخواد با نگار باشهبه نظرت رفتار کدوم دختر درسته؟

اصلا رفتار درستی نمیبینم من

کلا شخصیت هیچکدوم از دخترا رو نمیپسندم طناز خیلی بچه ست چه از نظر سنی چه عقلی نگارم که مشخصه دیگه 

شاهینم اره مشخصه از طناز خوشش نمیاد

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

با قسمت اول حرفا موافقم اما نگار هم همینجوره

قبول کن دخترا نسب به نگار گارد دارن. آخه به اونا چه که نگار با کی هست خود فرشاد کمتر مشکل داره تا اونا. ولی دیشب من از فرشاد خیلی خوشم اومد پریسا هی داشت  سوسه می اومد آخرش فرشاد برگشت گفت شاید منم اگر نگار نبود اونجا تنها نشسته بودم بیعنی نگار نبود با تو هم نبودم. ساکت شدن دیکه.

اصلا رفتار درستی نمیبینم منکلا شخصیت هیچکدوم از دخترا رو نمیپسندم طناز خیلی بچه ست چه از نظر سنی چه ...

طناز خیلی خودش رو برای شاهین حقیر کرده

دوست دارم زود تر بدونم نتیجه رابطه شون چی میشه

طناز خیلی خودش رو برای شاهین حقیر کردهدوست دارم زود تر بدونم نتیجه رابطه شون چی میشه

کلا توی برنامه برعکسه همش دخترا دنبال پسران  

وگرنه نه امیر از سودا خوشش میاد

نه زهرا پارتنر داره

نه شاهین طناز و دوست

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن