2777
2789

واسه منم۸ دیده شد

زود رفتی

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

زود رفتی ۸ هفته به بعد برای قلب میرن 

کیسه زرده و ساک بارداری اگه باشه یعنی پوچ نیس

(اسمم معصومه اس)                                                         صدای خنده های خدارا میشنوی؟؟؟صدایت را شنیده و به آنچه محال میپنداری میخندد !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش مقوی بخور استراحت کن دخترمنم شش هفته قلبش دیده نشد ولی تو ۸ کاملا خوب وقوی بود فقط به خودت استرس نده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

واسه منم۸ دیده شدزود رفتی

واقعا..؟۴هفتگی رفتم.دکتر خودش گفت ۶هفتگی بیا....با اینکه بچه ی اولم نیست.ولی حالم گرفته شد...چون من هیچوقت قرص هورمونی اینا مصرف نمیکنم....تا بدن سالمی داشته باشم....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
زود رفتی ۸ هفته به بعد برای قلب میرن کیسه زرده و ساک بارداری اگه باشه یعنی پوچ نیس

گفت جفت بزرگ..اما من اصلا علایم حاملگی پوچ ندارم

استرس نداشته باش مقوی بخور استراحت کن دخترمنم شش هفته قلبش دیده نشد ولی تو ۸ کاملا خوب وقوی بود فقط ...

خیلی ناراحت شدم.....اره غذامو رعایت میکنم....یکم زدم به بیخیالی چند روز.....

خدا دخترت حفظ کنه💚

سلام عزیزم کلا جنین ندیدن یا قلبشو ندیدن؟

چیزی ندید...گفت ممکنه گاهی اوقات دیده نشه.اما صدای قلب چون نشنید.اون نگرانم کرده....

منم‌۶هفته رفتم جنین ندید فقط ساک بود. دووهفته بعد رفتم صدای قلبش شنیدم. الان دخترم تو بغلم خوابه

نگران‌نباش ۸هفته برو

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

واقعا..؟۴هفتگی رفتم.دکتر خودش گفت ۶هفتگی بیا....با اینکه بچه ی اولم نیست.ولی حالم گرفته شد...چون من ...

نه زیر ۸هفته اشتباهه رفتنش

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜