2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به تومن میشه ۱۲۱به ریال میشه یک میلیارد و دویست و دهیا تو اشتباه تایپ کردی یا اون دروغ میگه

نه همینه من اشتباه تایپ نکردم اون دروغ میگه من یکم ریاضیم ضعیف هس ولی نه در این حد که شوهرم خر فرضم کنه 

خسیسه؟

واسه ما نه چون ماه قبل جا بجا شدیم من گفتم واقعا شاید نداره بهش زیاد فشار نیاوردم تا اینکه دیروز رفتیم خرید من نگا به پیامک بانکیش کردم این رقم بود اون گفت ۱۲ میلیونه ولی من فهمیدم ۱۲۱ میلیونه زیاد پاپیچش نشدم گفتم اره تو راست میگی 

نه همینه من اشتباه تایپ نکردم اون دروغ میگه من یکم ریاضیم ضعیف هس ولی نه در این حد که شوهرم خر فرضم ...

خب بگو باشه تو راست میگی کارت رو بده برم با دوازده تومن خرید کنم 😒

☘️🦋مشکل پوستی دارم اگر چشمت به امضام خورد برام دعا کن برطرف بشه☘️🦋بهم بگو منم برای حاجتت صلوات بفرستم📿 

برای شوهرت باید این اهنگ و بخونی 

دست تو رو شده برام     قسه هاتو بلد شدم 

من ادم خوبی بودم     بخاطر تو بد شدم 

😀😍😭

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀

واسه ما نه چون ماه قبل جا بجا شدیم من گفتم واقعا شاید نداره بهش زیاد فشار نیاوردم تا اینکه دیروز رفت ...

خودتو اذیت نکن شاید یچی تو ذهنشه برای خرید بززگتر 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
خب بگو باشه تو راست میگی کارت رو بده برم با دوازده تومن خرید کنم 😒

اخه دیروز کلا رفتیم‌باهم خرید کردیم برای خونه این چند روزه هم‌بیکار بود گفت این ۱۲ میلیون دستمون باشه تا کار گیرم بیاد 

خودشم کفش نداره دیروز هرچقدر بهش اصرار کردم برو ی جفت کفش بخر گفت نه فعلا پول ندارم 😔

پس مطمعن باش وقتی برای خودش خرج نمیکنه حتما یه فکری تو سرش هست که باید پولو نگه داره 

بهش فرصت بده 

بهش م نگو میدونی دروغ گفته به روش نیار 

هرچی داشته باشه به پای خانوادش میریزه  

کجا میخواد ببره 

صبرکن 

ایرانگردم .اگه جایی  اطراف شما هست که زیباست وبرای مسافرت خوبه خوشحال میشم معرفی کنین 😀