2777
2789
عنوان

سونوی شش هفتگی ندیدن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 28 پست
منم‌۶هفته رفتم جنین ندید فقط ساک بود. دووهفته بعد رفتم صدای قلبش شنیدم. الان دخترم تو بغلم خوابهنگرا ...

خدا دخترت نگه داره برات💚

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
نه زیر ۸هفته اشتباهه رفتنش

خود دکتر هم لبخندش جمع شد.انگار ناراحت شد سونو رو دید....دکتر با تجربه ای هم هست....نمیدونم چرا گفت ۶هفتگی بیا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود دکتر هم لبخندش جمع شد.انگار ناراحت شد سونو رو دید....دکتر با تجربه ای هم هست....نمیدونم چرا گفت ...

دکتر منم خیرسرش باتجربه بود انقدر دستگاهو تو بدنم چرخوند تا چندروز دلدرد داشتم

بعد پیش ی دکتر مبتدی رفتم گفت اصلا الان وقتش نبوده

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
دکتر منم خیرسرش باتجربه بود انقدر دستگاهو تو بدنم چرخوند تا چندروز دلدرد داشتمبعد پیش ی دکتر مبتدی ر ...

...اینم ۶ماه ایران .۶ماه کانادا...الان همه گفتن ۶هفتگی زود.تعجب کردم...

زود رفتی دیگه دکتر گفت ۸هفته بیا من میگم ۹ هفته برو 

کلا در زمان بارداری سونو که میگن از فلان هفته تا فلان هفته وقت داری تو بمون آخرای وقتتو برو استرس نگیری مثلا

سر غربالگری اول هم زود بری ممکنه nbدیده نشه بگن برو هفته بعد بیا اینجور هم استرس نگرفتی هم هزینه ت یه بار میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین

من بارداری اولم قلب نداشت تا ۱۱هفتگی وایسادم بعد سقط کردم سر بارداری بعدی قشنگ تو۱۰هفته میرفتم برا قلب سر بچه دومم باور کن سونو قلب نرفتم یهو ۱۲هفته و ۳روز رفتم برا غربالگری

الحمدلله همه چی خوب و عالی و سریع بود تازه جنسیتشم قطعی گفت😅

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین
من بارداری اولم قلب نداشت تا ۱۱هفتگی وایسادم بعد سقط کردم سر بارداری بعدی قشنگ تو۱۰هفته میرفتم برا ق ...

بارداری اولم اینقدر بیخیال بودم.۴ماهگی متوجه شدم.از ویار زیاد...😂....

اما اینو زود متوجه شدم.سونوی واژینال حالمو گرفت

من بارداری اولم قلب نداشت تا ۱۱هفتگی وایسادم بعد سقط کردم سر بارداری بعدی قشنگ تو۱۰هفته میرفتم برا ق ...

سقط که کردی...با دارو بود یا کورتاژ؟خیلی درد داشت؟

سقط که کردی...با دارو بود یا کورتاژ؟خیلی درد داشت؟

دارو ....بسیار سخت...بستری شدم

چرا کورتاژ نکردی؟با بیهوشی...من شنیدم راحت تره

اول سه مرحله دارو استفاده میکنن اون جواب نده یا بقایا بمونه کورتاژ میکنن چون عوارض کورتاژ زیاده میگن ممکنه نازایی و چسبندگی بیاره برا همین اولویت با داروعه بعد کورتاژ