2821
2789
عنوان

گربه همه چی خوار😂💖☘️

240 بازدید | 17 پست

سلام خوشگلاااا

یه پیشی دارم پسره شش ماهشه

روی میز اشپزخانه هندونه بریده بودم گذاشته بودم

چون داشتم غذا میخوردم غذا نونی بود دیگه نون بربری هم مونده بود رو میز 

رفتم حموم الان اومدم دیدم ابن گربه سومی من اسمش پنگو هست 

نشسته یه یک جهارم نون بریری رو با هندوانه خورده😂😂

بنظرتون براش ضرر نداره؟😂😂

نه بع این گربه ام

نه به گربه اولی ام

گربه اولی ام آنقدر لوسهههههه

فقط هم از دست من غذا میخوره😂😂

واییییییییی خدا گربه ها خیلی نانازن منم خیلی دوست دارم🥺❤️

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره خیلییییی خیلیییی عشقن عسققق😂🥹

یکی از گربه هاتو بده من نامرد😑😂

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

عزیزم چندتا دیگه از تاپیکات درباره گربه هاس،الهی فدات بشم که اینقدر مهربونی،قربونت بشم که مراقب گربه هایی

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

گربه من نازه داره هرچی نمیخوره😂ولی نون خشک بارها پیدا کرده خورده،منم برای اینکه آبرو ریزی نکنه غذا جدیدا سروقت میدم

الان یه بشقاب غذا دادم،مرغش رو با کمی برنج و آب مرغ قاطی کردم گذاشتم جلوش

دوتا غذا هشت تا آخر میخوره،گوشت کبابی و ماهی آبپز

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻