2777
2789
عنوان

نظرتون راجب به قوانین وضع شده راجب به

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 26 پست

فقط خواهش میکنم آگاهانه ازدواج کنید

حقوق تون رو بگیرید حتما

نگید فلانی خوبه مگه قراره طلاق بگیرم که حق طلاق داشته باشم

ازدواج مثل هندوانه دربسته میمونه معلوم نیست آخرش چطور بشه.

اینا همه الکینباور نکنیداین دروغ هارو باب می کنن زن ها مهریه کم بذارن

وجه کلیشو میگم کلا این مدت زن کشی جنس زن کشی خیلی زیاده طلاق زنهای ضربه دیده کشته شده دختری ک پدرش کشتش زنی ک برای حرف و سرکوفت خانواده شوهرش خود کشی کرد چرا حتی هم جنسامون هم اینقد بد شدن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه معقولش حق زنه ولی چیزی که الان باب شده یعنی بعضی جوگیر شدنا و مهریه های نجومی تقبل کردن و بعد توش موندن و زندانو اشغال کردن یا اونو وسیله بیزینس قرار دادن و تا تقی به توقی خوردن به اجرا گذاشتن شو و کاسبی باهاش هم درست نیست و مورد قبول شرع هم نیست

قطعا این وضع باید سروسامون پیداکنه

به نظر من این بحث های جنسیتی هم که به شدت این روزا زیاد شدن و زن و مرد رو ، رو به رو و دشمن هم کردن ، این زن ستیزی و مرد سالاری زیاد یا فمینیسم بازی دراوردنها و زن پرستی های  افراطی  مشکوکه و برای زدن تتمه بنیان خانواده ای هست که الان توی ایران مونده 

هر جا هر بلاگر یا پروفسوری رو که  ببینم از این حرفا میزنه در جا بلاک میکنم

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

فقط خواهش میکنم آگاهانه ازدواج کنیدحقوق تون رو بگیرید حتمانگید فلانی خوبه مگه قراره طلاق بگیرم که حق ...

من وقتی خواستم عقد کنم اینهارو که بیان کردم خانواده خودم زدن تو گوشم مادرم گفت میخوای بدنامی به بار بیاری یعنی چی زشته و حق نداری چیزی بگی الان اونها چند برابر من اذیت دارن میشن 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مهریه معقولش حق زنه ولی چیزی که الان باب شده یعنی بعضی جوگیر شدنا و مهریه های نجومی تقبل کردن و بعد ...

بله درسته ولی این درصد کمی از جامعه رو شامل میشه که شده بازار کسب و کار 

مرد دیدم زنش مهریش و بخشید علاوه بر این ک اذیتش کرد رفت سرش هوو اورد زنه ن راه پس داره ن راه پیش بخوای نخوای تو مملکت ما حق حقوق زن نادیده گرفته میشه به وفور 

مهریه چیزیه که در قران اومده بهتر نیست اون اقایی که میخواد مهریه بنویسه همون اول قبول نکنه ایا این درسته زنی تمام عمرش رو بزاره بعد شوهرش راحت بره پی خرابکاریش بعد زن بدون هیچی بره بشینه سر نقطه اولش!

مهریه فقط یه رسم و قانون حقوقیه که تو جامعه ما هست، نه بیشتر نه کمتر. جایگاه زن و مرد هم ربطی به مهریه نداره، مشکل اصلی فرهنگ و طرز فکر مردسالاریه که تو ذهن بعضی‌هاه. مردها اینجوری بزرگ شدن و یاد گرفتن به زن زور بگن یا خودشونو بالاتر بدونن، این ربطی به مهریه نداره. اینکه یه مرد برای مادرش احترام میذاره ولی به زن توهین میکنه، نشونه اینه که هنوز فرق احترام و قدرت رو نفهمیده. اگر شوهرت خودشیفته شده و بدرفتاره، این ربطی به قانون مهریه نداره، باید رفتار خودشو درست کنه، نه اینکه تقصیرها بندازی گردن مهریه یا زن بودن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

مهریه فقط یه رسم و قانون حقوقیه که تو جامعه ما هست، نه بیشتر نه کمتر. جایگاه زن و مرد هم ربطی به مهر ...

کلا منظور منو بد متوجه شدی 

ممنون از نظرت

قوانین باید در هر شرایطی بتونه ضامن حقوق فردی یک انسان باشه که اگر اون مرد واقعی به قول شما روزی تصم ...

با دو جمله اخرتون و دیدتون نسبت به زندگی و اون تشبیه......متوجه شدم اصلااااا دیدگاهمون یکی نیست و نزدیک هم نیست

من هیچوقت دنبال مهریه نیستم نمیخواد مرد خوبی باشه.خداحفظ میتونه بره

اگه هم قراره بخاطر مهریه خوب رفتار کنه و مثل قلاده باشه براش

که اونم هیچ ارزشی نداره

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

کلا منظور منو بد متوجه شدی ممنون از نظرت

این از هوش مصنوعی می‌پرسه 

معروف شده تو سایت

زیاد در نظر نگیر😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

این از هوش مصنوعی می‌پرسه معروف شده تو سایتزیاد در نظر نگیر😂

😅باز هم نظریه ولی کلا بد فهمید حرف منو گاهی میگم یعنی جامعه ای ک من میبینم با اینا فرق داره شاید در دنیای موازی زندگی میکنیم مهریه حرف من نیست بی توجهی به حقوق زنه

با دو جمله اخرتون و دیدتون نسبت به زندگی و اون تشبیه......متوجه شدم اصلااااا دیدگاهمون یکی نیست و نز ...

بله هیچ شکی نیست که دیدگاهمون زمین تا اسمون با هم فرق داره

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!