2777
2789

مهریه چیه 

هرچی فکر میکنم زن و جنس مونث در این مملکت جایگاهی ندارن بنظر من مردها وقیح تر میشن کامنت های زیر پست هایی با این مضمون رو ک میخونم خوی وحشی و مردسالاری یه عده به شدت واضح میشه مردها چرا باید قانون گذار باشن و قدرت برتر فقط چون قدرت بدنی فراتر دارن!

ولی همین مرد مزخرف چطور مادرش براش قدیسه است ولی زنش دشمنشه! بنظرم موجودات پلیدین مخصوصا این چندروز ک قانون مهریه بولد شده بود تو مجازی چنان با خباثت قلم میزدن که ادم میگفت اینها چه حیوون هایین واقعا دیدم به شدت نسبت به همسرم عوض شده اون هم یه مرد خودشیفتس نظر شما چیه؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مرد واقعی تو زندگیت باشه اصلا لازم نیست به معقوله مهریه فکر کنی

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینها همش شعاره 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

عزیزم خودتو یه جور قانع کن برابریم 😐💔برابر بودن ...!

چند روز پیش تو صف نانوایی اقایی خانومی رو آزار داد زنه تا اعتراض کرد مردا و زنهای تو صف بهش توپیدن ک اره مقصر خودتی و هرزگی نکن و نونتو بگیر برو و دروغ نگو خیلی برابریم خیلی

زن‌ها در ایران در هیچ زمینه‌ای حقوق درست و حسابی ندارند و این اصلاً موضوعی نیست که بخواد مورد شک و تردید یا مناقشه باشه

هرکی هم بگه نه یا منفعتش در این است که منکر بشه مثل بعضی از آقایون یا انکار کمک می‌کنه با شرایط سخت زندگیش راحت‌تر کنار بیاد مثل بعضی از خانم‌ها

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
چه قانون جدیدی اومده مگه؟

سکه مهریه۱۴تا میشه در صورتی ک نتونه پرداخت کنه زندان نمیکنن فقط پابند میزنن براش یعنی عملا هیچی ب هیچی 

ولی فعلا مخالفت شده با این طرح هیجانی

زن‌ها در ایران در هیچ زمینه‌ای حقوق درست و حسابی ندارند و این اصلاً موضوعی نیست که بخواد مورد شک و ت ...

این روزها بیشتر دلم برای همجنسای خودم میسوزه

مثلاً اومدن شرایط ازدواج رو برای آقایون راحت تر کنن و به سودشون عمل کنن اما هیچ کار خیری برای خانما ...

دقیقا این وسط زن عمرشو میزاره

سلامتشو میزاره

اعصابشو میزاره در نهایت با ی ضربه بد مجبوره بره بشینه خونه پدرش 

زندگی نباید میدان جنگ بشه.چرا مردا نمیزارن زنشون دو روز خوش به چشم ببینه.همش خواهر و برادر.یه وقت به خودشان میان ای دل غافل عمر گذشت و زن مظلوم ناراضی از عمر هدر رفته.مرد اگه مرد باشه از همون روز اول استانداردهایی برای زندگی شخصی اش قرار میده و هم مادر و خواهر راضی هم و هم زن بچه خوشحال.نه تو سر زن بزنی تا خواهر عجوزه کیف کنه.هر چه کنی به خود کنی مردی که زنش رو دوست نداره همون اندازه تلخی تو زندگی شخصی اش میبینه.

قوانین باید در هر شرایطی بتونه ضامن حقوق فردی یک انسان باشه که اگر اون مرد واقعی به قول شما روزی تصمیم گرفت دیگه یه مرد واقعی نباشه اون قوانین به داد اون زن برسه

حرف شما مثل این می‌مونه که یکی از برده‌داری گلایه کنه و شما بگی اگه ارباب خوبی گیرت بیاد نیازی نیست نگران باشی!

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!