پریناز_مهربون مدیر عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 426 عنوان چیکار کنم نی نی دنیا اومد بالای چهار کیلو باشه | مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 36 پست سلام مامانا من هفته سی ام بارداری هستم سونوی بیست و نه هفته وزن نی نی ۱۴۰۰ بود که خدا رو شکر دکتر گفت از نرمال هم بالاتره.خیلی دوس دارم نی نی تپل دنیا بیارم ولی چون سزارین میکنم فقط ۸ هفته وقت دارم بنظرتون چه دارو یا غذایی وزن جنین رو بالا میبره خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش... 1404/02/30 | 12:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zhoooan عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 15489 من که خیلی بچه تپل دوس دارم شوهرمم هر بچه تپلی تو خیابون میبینه وایمیسته نگاش میکنه یکم بزرگ تر شد ب ... امیدوارم.الان که هی تپل تر میشه
گلخواب عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 2972 مگه داریم نوزاد ۷ کیلو ای 😐😐😐😐شوخی میکنی؟ حتی ۱۰ روز بیمارستان بستری کردن که وزنش بیاد پایینتازه باور میکنی طبیعی زایمان کردهالبته پسر هاشم بالا ۵۷۰۰ بودن
zhoooan عضویت: 1396/07/22 تعداد پست: 15489 ماشالا واسه دوقلو خیلی وزنشون خوب بوده آره هر چی خودم اضافه نمیکردم تو بارداری بچه ها ماشالا خوب بودن خودم ماه ۹، ۶۸ کیلو بودم فردای زایمان ۱۸ کیلو کم کردم شدم ۵۰
گلخواب عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 2972 جدی؟؟؟ الهی چه بامزه بوده الانم تپله؟ اره ماشالا تپل نیست ولی خب هیکلش خوبه و تو پر و قد و استخوان بندی خیلی بهتر از همسن هاشه
پریناز_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 426 اره ماشالا تپل نیست ولی خب هیکلش خوبه و تو پر و قد و استخوان بندی خیلی بهتر از همسن هاشه منم واسه همین دوس دارم نی نی تپل باشه معمولا وقتی هم بزرگ میشن استخون بندی درشت تری دارن خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...
پریناز_مهربون مدیر استارتر عضویت: 1402/03/02 تعداد پست: 426 آره هر چی خودم اضافه نمیکردم تو بارداری بچه ها ماشالا خوب بودن خودم ماه ۹، ۶۸ کیلو بودم فردای زایما ... چقد عالی همش وزن نی نی ها و جفت و ورم بدن بوده منم کلا ۵ کیلو اضافه کردم از اول خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...
benitaam9863 عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 2879 من شنیدم پروتیین خیلی خوبه صبحا نیمرو میخورم در طول روز چند ليوان شير و بستنی و ... بستنی و آجیل خوبن آره چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟