2777
2789
عنوان

چیکار کنم نی نی دنیا اومد بالای چهار کیلو باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 36 پست

بالای ۴ اصلا خوب نیست، معمولا مادرای دیابتی بچشون چاق میشه، 3 نهایتا ۳.۵ کیلو خوبه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا یسریا فکر میکنن بچه تپل باشه خوبه اول ب سلامتش فکر کن ۴ کیلو یا بیشتر مشکل داره بچه خوب نیست وزن نوزاد موقع تولد بین ۲ونیم تا ۳ و نیم نرماله بیشترش مشکل ب وجود میاره

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

مگه خوبه تپلی؟ دختر من کوچولو به دنیا اومد ۲۶۰۰ بود الان خیلی وزنش رفته بالا دکتر بهش رژیم داده که چون ۳ سالشه نمیتونه رعایت کنه دلمم نمیاد اذیتش کنم واقعا برام شده یه مشکل 

چند نفر توی فامیل دیدم نی نی بالای ۴ کیلو داشتن الانم که بچه هاشون بزرگ شده ماشالا قد بلند و درشتن و ...

ربطی ندارع واقعاً ب وزن تولد 

برادر زاده من چهار کیلوو خورده آیی دنیا اومد سه سالشه اینقدر ریز شده بهش میگم کجا رفت اون همه گوشت

دختر من دو نیم کیلو دنیا اومد الان نه سالشه از من زده بالا 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
پسر من چهار کیلو و صد بودکلا چسبیده بودم به آجیل و آبمیوه صنعتی😅

من شنیدم پروتیین خیلی خوبه صبحا نیمرو میخورم در طول روز چند ليوان شير و بستنی و ...

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

مگه خوبه تپلی؟ دختر من کوچولو به دنیا اومد ۲۶۰۰ بود الان خیلی وزنش رفته بالا دکتر بهش رژیم داده که چ ...

بچه های منم دنیا اومدنی یکیش ۲۶۰۰ بود یکیش ۲۷۰۰

نمیدونم چرا یسریا فکر میکنن بچه تپل باشه خوبه اول ب سلامتش فکر کن ۴ کیلو یا بیشتر مشکل داره بچه خوب ...

نی نی زیر ۳ کیلو خیلی سخته اوایل بهش رسیدگی کردن

آدم می‌ترسه دست بزنه خیلی ظریفن

مگه خوبه تپلی؟ دختر من کوچولو به دنیا اومد ۲۶۰۰ بود الان خیلی وزنش رفته بالا دکتر بهش رژیم داده که چ ...

من که خیلی بچه تپل دوس دارم شوهرمم هر بچه تپلی تو خیابون میبینه وایمیسته نگاش میکنه 

یکم بزرگ تر شد بذارش کلاس ورزش خودش لاغر میشه

منم دو قلو داشتم پسرم ۲۹۰۰ بود دخترم ۲۶۰۰ پسرم الان خوبه نرماله ولی دخترم خیلی تپلی شده

ماشالا واسه دوقلو خیلی وزنشون خوب بوده

نی نی زیر ۳ کیلو خیلی سخته اوایل بهش رسیدگی کردنآدم می‌ترسه دست بزنه خیلی ظریفن

چ تپل باشه چ لاغر نوزاد سخته نگه داریش فقط مراقب باشی با احتیاط کاراشو کنی هیچی نمیشه من نوزادمو فقط یبار مادرم برد حموم بعدش دیگه خودم بردم