200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چرا یسریا فکر میکنن بچه تپل باشه خوبه اول ب سلامتش فکر کن ۴ کیلو یا بیشتر مشکل داره بچه خوب نیست وزن نوزاد موقع تولد بین ۲ونیم تا ۳ و نیم نرماله بیشترش مشکل ب وجود میاره
مگه خوبه تپلی؟ دختر من کوچولو به دنیا اومد ۲۶۰۰ بود الان خیلی وزنش رفته بالا دکتر بهش رژیم داده که چون ۳ سالشه نمیتونه رعایت کنه دلمم نمیاد اذیتش کنم واقعا برام شده یه مشکل
چند نفر توی فامیل دیدم نی نی بالای ۴ کیلو داشتن الانم که بچه هاشون بزرگ شده ماشالا قد بلند و درشتن و ...
ربطی ندارع واقعاً ب وزن تولد
برادر زاده من چهار کیلوو خورده آیی دنیا اومد سه سالشه اینقدر ریز شده بهش میگم کجا رفت اون همه گوشت
دختر من دو نیم کیلو دنیا اومد الان نه سالشه از من زده بالا
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.