2777
2789

بزار

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تایپ ۴۵ داری که نیاز به اقدام و درمان هست حتما برشون داری

و ۳ تای دیگه تایپ ۶ و ۴۰ و ۴۳ هستن که با ریسک پایین هستن

حتما با دکتر مشورت کن و برای واکسن هم اقدام کن

😐.فیزیک اتمی خوندم.متاهلم‌ اما یه زن مستقل.بچه نمیخوام چون ژن خوبی ندارم و نه دنیا چیز خوبیه.برای همه آچار فرانسه ام.اما برای خودم آچار آلن هم نیستم.وسواس فکری و کمال گرایی نمیزاره مثل بقیه بی خیال زندگی کنم.جسمی بیمارم و آلرژی هم که از بدو تولد گریبان‌ گیرمه.مسلمونم اما نه مدل مقلّد.آدم عقل خیلی بر احساس غلبه کنی هستم.هدفم:آرامش.

تیپ ۴۵ پرخطره؟تو شوهرم زائده نمیبینم اونم داره؟

پرخطر یعنی اینکه اینطوری نیست که ولش کنی...باید دنبال درمان و پیشگیریش باشی...مثلا مثل سرماخوردگی رو میدونی ولش کنی خودش خوب میشه...ولی آنفولانزا رو میدونی باید بری دنبال درمان و دارو...برای تیپ بندی زگیل ها هم همینطوره...کم خطر رو سیستم ایمنی خودش اوکی میکنه...پرخطر رو نیاز به کمک داره...نترس...علم پیشرفت کرده...

اگر زائده ایی نمیبینی سه حالت داره...ممکنه از بین رفته باشه یا اینکه هنوز فعال نشده...یا نگرفته...با دکتر مشورت کن...ممکنه برای اونم تست بده.

اما در کل اینجوری نیست که بگی حتما از رابطه جنسی بوده باشه...همدیگه رو تهمت نزنین...میتونه سالهای پیش...از یه وسیله شخصی مثل لباس...یا حتی استخر یا مراکز کارهای بهداشتی و عمومی باشه...پس استرس چرا و چطورش رو بزار برای بعد...فقط به فکر درمان و پیشگیری مثل واکسن باش...بیشتر مراقبت کن...استرس خودش سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه.

پرخطر یعنی اینکه اینطوری نیست که ولش کنی...باید دنبال درمان و پیشگیریش باشی...مثلا مثل سرماخوردگی رو ...

من ازمایش پاپ اسمیرم نرمال و طبیعیه

ولی hpv نه🤦🏻‍♀️

دکتر گفته کولپوسکوپی باید بشی

خیلی میترسم

من ازمایش پاپ اسمیرم نرمال و طبیعیهولی hpv نه🤦🏻‍♀️دکتر گفته کولپوسکوپی باید بشیخیلی میترسم

خیلی خوبه که پاپ اسمیرت نرماله...یعنی بابت سرطان دهانه رحم و غیره نداری...پس فقط باید پیگیر درمان و پیشگیری hpv بشی...

کولپوسکوپی هم ترس نداره...یه روش هست که به صورت دقیق ضایعات رو نگاه میکنن...اینطوری مشخص میکنن...که اصلا واجب به درمان هست یا روند درمانی چطور باید باشه...یا اینکه کاریش نداشته باشن خودش خوب میشه...یه روند تشخیصی بهتر و دقیق تره...فرق زیادی با معاینه معمولی نداره و فقط با تجهیزات قوی تر انجام میشه و فقط یکم زمانش بیشتره....مثل اینکه به زخم روی پوستت...با چشم نگاه کنی یا با میکروسکوپ...مطمئنا میکروسکوپ زخم رو بهتر نشون میده که چطوره...کولپوسکوپی هم همینه...

بدون نگرانی روند پزشک رو ادامه بده...ان شاالله که خطری نیست و ضایعات هم خیلی راحت از بین میرن...

خیلی خوبه که پاپ اسمیرت نرماله...یعنی بابت سرطان دهانه رحم و غیره نداری...پس فقط باید پیگیر درمان و ...

قوربونت برم 🫂 

مرسی بابت راهنماییت🫶🏻

فقط آزمایش  معقد و واژن جداست؟

قوربونت برم 🫂 مرسی بابت راهنماییت🫶🏻فقط آزمایش معقد و واژن جداست؟

خواهش میکنم❤️...اگر منظورتون کولپوسکپی هست...بستگی به پزشک داره...اگر بتونه در یک روز انجام بده...احتمال میدم تو یک روز باشه...مثلا اول واژن رو تست میکنه بعد معقد..