2777
2789

۳تا بزرگه خیلی ازم بزرگتره ۴۰سالشه فک کنم دومی همسن خودمه دوسش داشتم ولی جدیدا خیلی خودشیرینی میکنه برا خونواده شوهرم

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳تاییم 

من با اون دوتا نمیجوشم

اون دوتا لباسهای همو میپوشن تو  خونه  هم پلاسن

از بشقابشون غذا بمونه اون از اونو میخوره وبرعکس

زیر یه پتو میرن منو مثلا تحویل نمیگیرن 

نمیدونن من از بوشون متنفرم و هفته یبار میرن حمام 

بهانه شون اینه که  مگه ما وسواسی هستیم مثل فلانی   که من باشم رو میگن

منم ۴ساله رفت و اومدی ندارم 

خدایا شکرت 

ماد۳ تا هستیم

رابطه ای نداریم فقط سالی یه بار عید خونه مادرشوهرم همو می‌بینیم

که امسال عید کوچیکه دیر آمد ما برگشته بودیم بیشتر از یک ساله ندیدمش

میگم کوچیک منظورم سنش نیست

جاری بزرگم تقریبا ۵۵سالشه

خودم وسطی هستم ۳۹ سالمه

کوچیکتره هم بین ۵۵ تا ۶۰ سالشه

۳تاییم من با اون دوتا نمیجوشماون دوتا لباسهای همو میپوشن تو خونه هم پلاسناز بشقابشون غذا بمونه اون ...

وای چرا اینجورین 

خدایی مثل خواهرم پشتمه ده روز پیش مریض بودم اومد کل کارای خونه رو میکرد غذا میپخت میرفت مادر شوهر و خواهر شوهرمم اینجورین ی ژنه کامله جاریم یا برای دختر خودش لباس میخره ی چیزی هم برای دختر من میگیره مثلا میگه چشمم اینو گرفت برای آیلین خریدمش اصلا همه چی تمومه