2777
2789

فکر میکنن همه عالم به اینا حسادت میکنن ،لعنتی مگه ایلان ماسکی انقدر دشمن داشته باشی ،اینا همش از خود شیفتگی میادا ،یعنی طرف با زبون بی زبونی میخواد بگه من انقدر خوبم و خفنم همه از من بدشون میاد و حسادت میکنن بهم

یکی نیست بهشون بگه شایدم واقعا شخصیت چرتی داری عزیزم ،سکه ام دو رو داره ،یکمم منطقی به خودت نگاه کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفت منطقیه ولی اگه اون ادم از خودش مطمعن باشه ب همه خوبی میکنه ولی بدی میبینه چی؟

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

صد در صد حق 

دیدی بعصی ها با همه سر جنگ دارن و به همه‌تیکه میندازن و یکی دو نفر که جوابشونو میده باهاش دشمن میشن میگن به ما حسودی میکنه 

بعدش میرن شوهرشونم پر میکنن که فلانی اینجوری به من گفت و ....

حرفت منطقیه ولی اگه اون ادم از خودش مطمعن باشه ب همه خوبی میکنه ولی بدی میبینه چی؟

بدی دیگران تا حد زیادی به گره ها و عقده های خودشون برمیگرده نه خوب بودن بقیه

من خودم یه زن عمو دارم به شدت حسود و عقده داره ،قطعا آسیبش به منم رسیده ،نمیتونم بگم من خوبم با من اینجوریه ،اون مدلش اونه ،منم عادت کردم خوبی ام بکنم بهش اصلا توقعی ندارم دادم رفته ،تا حد امکانم فاصله و احترام حفظ میکنم

اگر میبینی طرف مقابلت مشکل داره گره داره عقده داره ،خودت روشت تغییر بده ،اونو همون شکلی بپذیر

کاش من از اوناش بودم،ن انقدر خود کم بین!!!

حتی همسرم جلوی خانوادش ازم تعریف کنه با خودم میگم الان دارن مسخرم میکنن😩

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁