من یه ماه پیش بخاطر استرس و فشار زیاد پریودم 15 روز طول کشید رفتم ازمایش دادم دکتر گفت هورمون LH چون زیاده تنبلی تخمدان داری سونو هم دادم اون سالم بود من شنیدم اخه اون هایی که تنبلی تخمدان دارن تخمدان هاشون کیست داره اخه من کیست ندارم خب ممکنه بخاطر استرس هورمون هام زیاد شده باشن و تنبلی نداشته باشم ؟ خیلی ذهنم درگیره حس میکنم دکتر اشتباه کرده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تنبلی تخمدان ممکن علائم مختلفی داشته باشه ممکنه هیچ علائمی هم نداشته باشی حتی پریودت منظم باشه وتنبلی تخمدان داشته باشی کیست باتنبلی فرق داره به اصطلاح میگن کیست ریز ولی کیست نیس همون فولیکولهای هایی هستن چون بالغ نشدن آزاد سازی نشدن همینجوری تورحم موندن وتعدادشون زیاد شده ولی بحث کیست جداست بنظرم دیدید کسی کیست داره قرص ال دی میدن بهش بنظرم اونا برعکس تنبلی تخمدانن