2777
2789
عنوان

مامانم فقط میخواد منو بکشه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم اره دقیقا…

🫂

همیشه فکر میکردم پدر مادر واقعیم ی وقتی میان منو میبرن..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

آفرین تو میتونی❤به اخراجم فکر نکن اصلا فقط به بالا بالاها و رسیدن به موفقیت فکر کنو اینکه می دونم هف ...

مرسی قشنگم تمام سعیم رو میکنم که بتونم❤️‍🩹

چشم

ولی من خجالت میکشم با مشاور درمورد این ها صحبت کنم میدونی..

عزیزم شما هم به دخترت یه همچین حرف هایی می‌زنی؟ ولی من خرابکار نیستم به خدا راست میگم🥲

من نمیدونم مادرت چ فحشای میده 

من دست خودم نیست خیلی دخترم اذیتم میکنه فحش نمیدم 

فقط میگم مرده شور تو ببرن🤭🤭

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

ببهشید که آنقدر ناراحتت کردم پدرم دست کمی از مامانم ندارههمیشه فر میزنه و سیلی میزنه ولشون کنیه دادا ...

نه عزیزدلم اصلا نیاز نیست انقدر از همه معذرت بخوای اشتباهی نکردی 

تو دختر خوبی هستی تو کافی و کاملی و ایراد از تو نیست اگه تنبیهت میکنن.متاسفانه نمیدونم چکار میشه کرد چون شناختی از والدینت ندارم میترسم اوضاع بدتر بشه .فقط فقط فقط درس بخون چیزی تا دانشگاه و مستقل شدنت نموند.خوب رشد کن سعی کن ادم خوبی بمونی بهونه هم دستشون نده سکوت کن تا راحت تر بگذره 

مهربون باشیم☺️
نه عزیزدلم اصلا نیاز نیست انقدر از همه معذرت بخوای اشتباهی نکردی تو دختر خوبی هستی تو کافی و کاملی و ...

مرسی ازت 

خیلیی محبت کردی ممنونم

چشم حتما 

تمام تلاشم رو میکنم که دختر موفقی بشم 

طبق تجربه،یا مادرت مشکل اعصاب و روان داره،یا خودت مشکل اعصاب و روان داری و تاپیک فیک زدی(احتمال بیشت ...

فکر کنم مشکل اعصاب و روان داره

نه عزیزم دیوونه نیستم مه بیام تاپیک فیک بزنم❤️‍🩹

از هرچی بخوای بهت عکس میدم مه باور کنی…:)