2777
2789

کراش یا عشق سابق؟

کات کردین؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن فقط کار خانواده ها بینمون فاصله انداختن ولی همو ب لطف خدا دوس داریم تا ببینم خدا چی بخواد دلم خیلی ...

عزیزم🥹

اکه همو دوست دارین برگردین به هم انشالله خوشبخت بشین و بمونین

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

عزیزم🥹اکه همو دوست دارین برگردین به هم انشالله خوشبخت بشین و بمونین

هم دوس ک داریم خدا روشکر اما نمیتونم بهش برگردم گفتمش ک فقط وقتی میتونیم همو ببینیم ک اومده باش خواستگاریم با خانوادش 

میدونی باهاش در ارتباط بودم فقط تلفن ، همه اقدامش پیغام میدادن دست از سرش بردار منم خسته شدم نمیتونستم 

هم دوس ک داریم خدا روشکر اما نمیتونم بهش برگردم گفتمش ک فقط وقتی میتونیم همو ببینیم ک اومده باش خواس ...

وا به خانوادش چه مربوطه مگه بچه ۱۸سالس 

انشالله بیاد خاستکاریت

وا به خانوادش چه مربوطه مگه بچه ۱۸سالس انشالله بیاد خاستکاریت

خانواع تازه خوبن پدرش سخته چون برادر زادش نشون عشقم بوده لج افتاده 

دختر عموهای عشقمم رو نگم برات چ کردن باهام 

هنوزم همو دوس داریم ب لطف خدا آنا خب کار و خانواده ها فاصله انداختن بینمون

متاسفانه خونواده ها همینن

منم خونوادم مخالفن بدون هیچ دلیل منطقی

میخوان حتما از فامیل یا آشنا بگیرم

خانواع تازه خوبن پدرش سخته چون برادر زادش نشون عشقم بوده لج افتاده دختر عموهای عشقمم رو نگم برات چ ک ...

وای وای

میفهمم چی میگی

متاسفانه خونواده ها همیننمنم خونوادم مخالفن بدون هیچ دلیل منطقیمیخوان حتما از فامیل یا آشنا بگیرم

ببین ولی لو رفتی مرد زن نمای نی نی سایتی خخخ

اگ دختره خوبه و میخوادت هیچوقت ولش نکن اول برا خودت دوم برا دختره چون عشق اول هیچ وقت پاک نمیشه همیشه حسرتش تو دلت میمونه 

عاقلانه پاش وایستا 

ببین ولی لو رفتی مرد زن نمای نی نی سایتی خخخاگ دختره خوبه و میخوادت هیچوقت ولش نکن اول برا خودت دوم ...

حالت خوبه؟مردم؟مرض دارم یا وقت زیاد

بقرآن دخترم من

هفته قبل خواستگارم اینا اومدن برا آشنایی اما بابام خیلی بی احترامی کرد

چون غریبه بودن

من از طریق دختر خالم با خواستگارم آشنا شدم،دوسش دارم ولی متاسفانه بابام و داداشم پیله کردن حتما باید آشنا باشع یا فامیل

حالت خوبه؟مردم؟مرض دارم یا وقت زیادبقرآن دخترم منهفته قبل خواستگارم اینا اومدن برا آشنایی اما بابام ...

ببخش گلم 

ولی جمله ات گفتی از بین فامیل بگیری معمولا گرفتن برا مرد بکار میره 

خب عزیزم چی بگم واقعا این دلسوزی پدر  مادرا اصصلا خوب نیست 

ان شاءالله ک بهترینها برات پیش بیاد