2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون زن ها بیرون همه لختن دقیقا و براشون دیگه زن ها فرق نداره مرد چ باشه فقط نر باشه 

دیروز همین جا دختره دبیرستانی تایپک زده می‌خوام با یکی ازدواج کنم دو برابر دختره سن داشت مطلقه هم بود با یک بچه مرد 

دختره هم از خداست بود 

ببین به کجا رسیدیم 

زن ها فقط دنبال سایه سرن دیگه کار ندارند درختش چی باشه 

حتی کاکتوس و خرزهره هم باشه خوبه

شوهرا میخوان همینجوری ک هستن ما پذیریمشون حوصله عوض شدن ندارن ماهم گیر میدیم خسته میشن میرن

اره نمیشه باهاشون بحث کرد فقط حرف حرف خودشون باشه اونم زور داره خدایی

می‌خوان زن ها مثل مادرهاشون فقط بگن چشم 

ولی زن های این زمونه دوست دارند حرف دو طرف تو خانه باشه

چون همه کم طاقت شدیم

شوهر من از همه لحاظ خوبه ولی دیروز کفرمو درآورد رفته مأموریت بهم زنگ زده وسط حرفامون کاری واسم پیش اومد گفته ی دیقه ای برمیگردم سریع زنگ زد ب مامانش من موندم پشت خط مشترک مورد نظر در حال مکالمه اس منم قهوه ایش کردم حالا در دسترس نیس چون قهره بیشعور

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

علت زیاد داره ،یه سریشو دوستان گفتن ، 

ولی سوال اینه اگه آقا  نمیخوای چرا میگیری بعد بهش رسیدگی نمیکنی؟ 

اولش بخاطر رفع نیاز میگیرن بعد بخاطر  مشکل  اقتصادی و مسکن و هزینه های جانبی و نبود شغل و.... قادر به ادامه نیستند البته خیابون های شهر هم درش دخیل هستن

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن