خیلی عجیب برام من نگرفتم بعد نوشته دیروز صبح تحویل گرفته ممکن نیارن یعنی پاشم برم اداره پست ؟
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه کانال بود قبلا هم سفارش دادم ازش بسته رسیده فقط تو پست مینویسه تحویل داده شده من چیزی نگرفتم
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
دقیقا همین اتفاق ماه پیش برام افتاد عزیزم. باید حضوری بری اداره پست تحویل بگیری
ای بابا 🤦♀️
آره پستچی میزنه تحویل داده شده ولی نمیاره، میزاره انبار. باید حضوری بری مشخصات و شماره مرسوله رو برا ...
دفعه قبل هم بستم رفت بایگانی شانس من همش هر دقیقه باید در اداره پست باشم تیپاکس از اینام بدتر بسته رو معلوم نیست اصلا چطور تحویل میده
برو منم اتفاق افتاد بود اشتباه داده بودن طرف هم چیزی نگفته بود پولمو پس دادن:/
🤦♀️🤦♀️ای وای