2777
2789
عنوان

عزیزانی که قالیبافی بلدن

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 43 پست
نبابا کی گفته دار تنظیم میشه یه نفس نبافی کمردرد نمیگیری، با قلاب انگشت لای چله نمیره که زخم بشه فقط ...

ممنون عزیزم🌹

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

مرسی که گفتی عزیزم. حتما از مربیش سوال میکنم

از همون اول کار نری سروقت تابلو فرش و لوازمش شاید لصلا نتونستی ببافی نخاش خیلی گرونن اول یه دفه و یه قلاب و یه دونه سیخ پود  و چندتا گلوله نخ کوچیک بگیر بگو بهم دار آموزشی بدین با یه طرح کوچیک که ۵۰تا چله کشی کنی ببین اصلا چیزی حالیته بعد برو سروقت تابلو فرش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همون اول کار نری سروقت تابلو فرش و لوازمش شاید لصلا نتونستی ببافی نخاش خیلی گرونن اول یه دفه و یه ...

درست میگی عزیزم.‌ حتما همینکارو میکنم...مرسی از راهنماییت❤️

میدونی این دار ۲ که مربی میگه چیه؟

نطرت چیه؟ به عنوان کسی که تحربشو داری برم سراغش یانه؟

باید ببافی ببینی دوست داری یا نه، من الان هفته ای سه روز میرم کارگاه ، درامد چندانی نداره ولی برام آرامبخشه مشغولیت ذهنیم رفع میشه

باید ببافی ببینی دوست داری یا نه، من الان هفته ای سه روز میرم کارگاه ، درامد چندانی نداره ولی برام آ ...

کارگاه برای خودتونه؟ یا کار میکنی؟

درست میگی عزیزم.‌ حتما همینکارو میکنم...مرسی از راهنماییت❤️میدونی این دار ۲ که مربی میگه چیه؟

آره دیگه دار تابلو فرشه فک کنم اندازه یه مبل تکنفره جابگیره برای!شماکه تاحالا نبافتی زیادیه اون واسه حرفه ای هاست اصلا شاید نتونستی ببافی اول کار میخای چیکارش کنی ؟دوباره نصف قیمت از خودت برمیدارن و به یکی دیگه مثل شما مبتدی میفروشن همشون اینکاره هستن

برا سرگرمی؟  والا ما برا درآمد میخواستیم اذیت کننده بود

من یکی از فامیلامون داشت خوشم اومد سه سوته یاد گرفتم بعدش سه تا فرش بافتم الانم تو فکرش هستم دوباره بیارم ولی دودلم 

ولی تو شهر ما کسایی هستن ک همه این چیزایی ک گفتی رو خودشون آماده میکنن این دردسرا رو نداره دیگه 

بهت نخ و قلاب و اینا میدن تو فقط ببافیش

اگه تو خونه میخوای ببافی  بهترین جا پارکینگه هم خنکه هم فرش اینا نیست ک کثیف بشن، ی جای مخصوص باید باشه چون چله کشی و ایناش صدا داره نباید مزاحم بقیه بشه بعدشم خورده های نخ اینا میریزه هربار باید تمیزش کنی  

آره دیگه دار تابلو فرشه فک کنم اندازه یه مبل تکنفره جابگیره برای!شماکه تاحالا نبافتی زیادیه اون واسه ...

ممنون عزیزم🙏❤️🙏

برا سرگرمی؟ والا ما برا درآمد میخواستیم اذیت کننده بودمن یکی از فامیلامون داشت خوشم اومد سه سوته یا ...

سه تا فرشی که بافتی و فروختی؟ میصرفه برات؟

و اینکه از چه نظر اذیت کنندست. ممنون میشم راهنمایی کنی

سه تا فرشی که بافتی و فروختی؟ میصرفه برات؟و اینکه از چه نظر اذیت کنندست. ممنون میشم راهنمایی کنی

فروش ن، من فرشو بصورت مجهز و آماده تحویل می گرفتم فقط بافندگیش با من بود، پول بافندگیشو میگرفتم  بعد تحویل خودشون میدادم، اگه سرعت عملت بالاباشه سریع تمومش کنی آره میصرفه ینی بد نیست

سختیاشم خب همه کاری سختی خودشو داره سختیای این کارم این بود ک چون همش باید مینشستم پشتم درد میگرفت و زانوهام

فروش ن، من فرشو بصورت مجهز و آماده تحویل می گرفتم فقط بافندگیش با من بود، پول بافندگیشو میگرفتم بعد ...

مرسی از راهنماییت عزیزم❤️

سلام عزیزمچیکار کردی رفتی دنبال قالیبافی و نخ و دار!؟راستش منم خیلی علاقه دارم تازه می‌خوام برم دنبا ...

سلام گلم، بله تازه دوجلسه رفتم. فعلا قسمت بافت ریشه ایم، هنوز به طرح و تقشا نرسیدیم. منکه خیلی دوست دارم.

سوالی داری بپرس

سلام عزیزمچیکار کردی رفتی دنبال قالیبافی و نخ و دار!؟راستش منم خیلی علاقه دارم تازه می‌خوام برم دنبا ...

طرح و نقشه*