2777
2789
عنوان

عزیزانی که قالیبافی بلدن

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم، بله تازه دوجلسه رفتم. فعلا قسمت بافت ریشه ایم، هنوز به طرح و تقشا نرسیدیم. منکه خیلی دوست ...

ممنون عزیزم که پاسخگو هستی🤗

میخواستم بدونم چقدر هزینه کردی!؟ یعنی کلا هزینه های حدودا  چقدره !؟

ممنون عزیزم که پاسخگو هستی🤗میخواستم بدونم چقدر هزینه کردی!؟ یعنی کلا هزینه های حدودا چقدره !؟

البته هزینش بستگی به ساز دارو طرحی که انتخاب میکنب داره.‌ مثلا من دار ۲ گرفتم، یعنی از اون دارهای کوچیک آموزشی، بزرگتره. در حد یه تابلوفرش 

دارو نخ و نقشه و کل لوازمش( قلاب و قیچی و دفه و سیخ) باهم شد ۴۱۰۰

کلاسشم ۷ جلسه، ۸۰۰ تومن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

والا راستش من چون دوست دارم برم یاد بگیرم مامانم میگه برو یاد بگیر همه ی هزینه هاش بامندر عوض واسم ی ...

خب خوبه که، شروع کن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من تابلو چله ابریشم میبافم

سلام عزیزم

ببخشید میخواستم چند تا سوال ازت بپرسم

من و خواهرم ان شاءالله میخوایم بریم کلاس قالیبافی

دار و لوازمش هم هست یه نخ و نقشه هم حدود ده سال پیش خریدیم همونطور باز نشده مونده.... بعد از آموزش با دار کوچک به نظرتون می ارزه چله ابریشم بکشیم و همین نخ و نقشه رو ببافیم یا چون اول کارمونه بهتره با چله پنبه ببافیم؟

اینکه میگن بافت با چله ابریشم سخت تره درسته؟

عزیزم میشه لطفا یه قیمت بهم بدی آخه من و خواهرم به عنوان درآمد میخوایم شروع به قالیبافی کنیم یه تابلوفرش 60 در 80 که مثلا 5 رنگ ابریشم داره با چله ابریشم قیمتش چنده با پنبه چنده؟ قیمت چله کشی ابریشم برای این تابلو حدودا چقدر میشه؟

با سرعت یه مبتدی که روزی 3 ساعت ببافه چقدر طول میکشه تموم بشه؟

ببخشید که سوال هام زیاده عزیزم شما برای فروش مشکلی ندارید؟ کجا برای فروشش بهتره؟ من تهرانم

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.
سلام عزیزمببخشید میخواستم چند تا سوال ازت بپرسممن و خواهرم ان شاءالله میخوایم بریم کلاس قالیبافیدار ...

سلام عزیزم شما چون تازه میخواین اموزش ببینید بهتره چله ابریشم نباشه چون چله ابریشم گرونه و اگه خدایی نکرده تمیز بافته نشه هزینه اتون ازبین میره 

من پارسال یه دار کوچیک پرسیدم واسه چله ابریشم گفت فقط چله کشی ۸میلیون

بافت با چله ابریشم یا نخ ابریشم اصلا سخت نیست

قیمت نهایی به چندتا عامل بستگی داره یکی اینکه باید بافت خیلی تمیزی داشته باشه و نقشه باید یه نقشه خوب و زیبایی باشه یعنی اون تابلو خیلی شکیل باشه هرچی تعداد رنگ بیشتر باشه ارزش تابلو بیشتر میشه چون ظرافت کار بیشتر میشه

من تا حالا نفروختم هرچی هم بافتم واسه خودم نگه داشتم در مورد اینکه کجا ببری بفروشی اطلاع ندارم

بعدشم چون هزینه وسایل بالا رفته دیگه سود زیادی نداره زمان تموم شدن تابلو هم بستگی به اندازه تابلو و وقتی ک شما میزاری داره چون مبتدی هستی ممکن بافت یه تابلو براتون ۱سال زمان ببره

سلام عزیزمببخشید میخواستم چند تا سوال ازت بپرسممن و خواهرم ان شاءالله میخوایم بریم کلاس قالیبافیدار ...

درضمن شما ک قصدتون اینه اینکارو به عنوان یه شغل و درامدزایی انجام بدین روزی ۳ساعت خیلییییییی کمه الان منی ک به عنوان تفریح قالی میبافم ۳ ۴ساعت میشینم شما باید صبح زود بیدار بشی و بشینی پای دار تا شب فقط برای غذا خوردن و سرویس بهداشتی از پشت دار بلندشی ک بتونی چندماهه یه تابلو ببافی اگه بخوای روزی ۳ساعت بشینی یه تابلو ۲ ۳سال طول میکشه تا تموم بشه😃

درضمن شما ک قصدتون اینه اینکارو به عنوان یه شغل و درامدزایی انجام بدین روزی ۳ساعت خیلییییییی کمه الا ...

خیلی خیلی ممنونم عزیزم برای راهنمایی هات و اینکه زود جواب دادی❤

اصلا نمیدونستم چله کشی ابریشم 8 میلیون میشه فکر می کردم نهایت تا 2 تومن باشه

بله درسته باید وقت بیشتری گذاشته بشه چون اصلا تجربه اش رو ندارم کمترین زمان رو گفتم که بتونم هر روز بذارم آخه حس میکنم خیلی سخت باشه طولانی پاش نشستن

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.
خیلی خیلی ممنونم عزیزم برای راهنمایی هات و اینکه زود جواب دادی❤اصلا نمیدونستم چله کشی ابریشم 8 میلیو ...

خواهش میکنم

چله ابریشم چون گرونه معمولا وقتی دار چله ابریشم میکشی دوتا تابلو میبافی یعنی دوطرف دار تابلو های مختلف میبافی اخرش ک تموم شد دوتا تابلو باهم از دار قیچی میشه ک نصف چله های ابریشم هدر نره چون اگه با چله ابریشم فقط یه تابلو ببافی انگار نصف چله ازبین میره وقتی واسه بیرون اوردن تابلو قیچی میکنی

خواهش میکنمچله ابریشم چون گرونه معمولا وقتی دار چله ابریشم میکشی دوتا تابلو میبافی یعنی دوطرف دار تا ...

چقدر شما خوب و مهربونی عزیزم خیلی ممنون

کلاسمون تقریبا یک ماه دیگه تشکیل میشه .... متاسفانه به کلاس گلیم سوزنی دسترسی ندارم یعنی یه دونه میشناسم که خیلی دوره آخه اون هم میگن زود بافته میشه و انگار خریدار هم داره ولی فعلا گفتم همین قالیبافی رو برم تا بعد ببینم چی میشه

میخواستم برای آموزش پرورش بخونم ولی با این ظرفیت های کم نمیدونم می ارزه ثبت نام کنم یا نه

توکل بر خدا بالاخره یه چیزی میشه باز هم ممنون

ان شاءالله همیشه شاد و سلامت و موفق باشی💖