بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من ۴ تا دندونم عصب کشی کردم عفونت داشت بعده عصب کشی قرص مصرف کردم حین پانسمان دندونم عفونتش برطرف شد
خب برای شما عفونتش کم بوده برای خیلیا خونریزی میکنه و دکتر نمیتونه کارشو درست انجام بده بعداز عصب کشی و پرکردن دندون دوباره دندون درد شروع میشه و دوباره که مراجعه میکنی دکتره میگه دیگه کاری ازدستم برنمیاد و دندون رو میکشه مال من اینجوری شد 😏
خوب شد گفتی من فک میکردم دندون سالممو دادم دست دکتره بدبخت باید برم ازش تشکر کنم که زد دندونمو ناکار ...
اگه مشکل اعصاب داری که هیچ ولی من ارث پدریتو نخوردم بخدا اینمدلی صحبت میکنی تازه تشخیص دکترت اشتباه بوده بعضی از دندونا از ریشه کیست میزنه یا نمیتونن خوب عصب دندون رو بسوزونن دندون پزشکی که من مراجعه میکردم آهن رو باآتیش داغ میکرد میزد به ریشه دندون بیحسم ازش بخار در میومد اون میشه عصب کشی نه این که باسرم شست و شو و بپنبه عصب کشی کنی عزیز یکم به اعصابت مسلط باش