آدما خودشون میتونن خودشونو از چشمت بندازن با کاراشون
من انقدر حسم قوی بود ک همه کار کرد باهام
بازم نمیتونم فراموشش کنم
گوشه ذهنمه
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
من انقدر حسم قوی بود ک همه کار کرد باهامبازم نمیتونم فراموشش کنمگوشه ذهنمه
از چشات نیفتاده... شاید ی بار یکاری کنه از چشات بیفته من چند سال یکیو دوست داشتم همه کار باهام کرد حسمم خیلی قوی بودش خیلی خیلی کارا کرد ولی بازم دوسش داشتم اما ی بار رفت با دوستم تو رابطه رفیقه صمیم اونموقع جوری افتاد از چشام که....!
من وقتی رفت اذیت شدم و آنقدر درد کشیدم و ی کاری کرد از چشام افتاد از اون موقع خاموش شد
خب من میخوام وقتی میره اذیت نشم با اینکه من بیماری قلبی هم دارم ولی دارم دیونه میشم جوابمو نمیده میگ تا ۲۹ تیر ماه باهام در ارتباط نباشیم هم تو قدر منو بفهمی هم صبرت امتحان کنم
حیف دلت واقعا حیف احساستولی میدونی آستانه صبرت بالاست که هنوز بهش فکر میکنی آدم یه روزی یه جایی دیگه ...
اره کلا ادم صبوریم
خودم انقدر ناراحتمممم
همش میگم حیف وقتم که حتی بخوام یک ثانیه بهش فکر کنم
ولی دست خودم نیست درک می کنی؟
اگر راه حلی داری بده
اخه ادم دست خودش نیست بگه دیگه بیخیال فکر نمیکنم
دارم دزس میخونم یهو میاد تو مغزم🥲🤌البته زود بیرونش میکنم
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
اره کلا ادم صبوریم خودم انقدر ناراحتممممهمش میگم حیف وقتم که حتی بخوام یک ثانیه بهش فکر کنمولی دست خ ...
درک میکنم کاملا
ولی این درد درمونی نداره جز اینکه خود طرفت یه کاری بکنه که از چشمت بیوفته اون لحظه یهو انگار فرو میریزه هر چی ازش تو ذهنت ساخته بودی و واقعا بی حس میشی