2777
2789
عنوان

میشه دعا کنین برای پدرم

85 بازدید | 11 پست

سلام دوستای گلم پدرم چندوقتیه دستش درد میکنه یعنی اصلا نمیتونه حرکت بده یکی از دستاشو همش هم درد میکنه هزاران دکتر رفته ولی اصلا جواب نداده هیچ درمان و قرصی هر روز بیتابه برای این دست نمیتونه نه بخوابه نه سرکار بره  ،کل نگرانی خونمون الان این شده( میشه خواهش کنم یک صلوات برای سلامتیش بفرستین شاید با همین دعای کوچیک شما حال پدرم بهتر شد )ممنونتون میشم 

نظر کردیم اگه دردش بهتر بشه یک نفر که تا حالا مشهد نیومده 2 روز با هزینه اقامت ورفت و امد زمینی هزینش رو متقبل شیم انشالا خدا به همین واسطه حال پدرمو خوب کنه هرروز داره بدتر میشه 

ان شاءالله هرچه زودتر خوب بشه❤

کسانی که به اجبار می کوشند تا جذاب باشند بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر می رسند! جذابیت در ذات انسان هاست✨        💸🎼⚽🌙🍂⭐🌧🥋🎨🍊🎧🪐📖🇮🇷🇪🇸        #خلیج_فارس م نام نامی ات هماره جاودانه است💙🌊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی فقط دستشون دردمیکنه چیزی دیگه ای نبوده ؟بعد مگه با حیوانات مثل گاو و گوسیفند در ارتتباطن ؟

بله فقط دستش دیگه کم کم داشت توانایی دستشو از دست میداد که یه دکتر که تحت نظرش بود داخل چکاب آخر نوشته بود متوجه شدیم ریشه درد از کجاست 

دوسال تحت درمان بود تا خوب شد 

مگه حتما باید با حیوانات سروکار داشته باشند 

پدرم کارمند اداری بود اصلا هم هیچ کس فکرشو نمی‌کرد همچین موردی باشه ..کاملا تمام وقتش داخل شهر وتو اداره بود 

الکی حرف نمی‌زنم 

بله فقط دستش دیگه کم کم داشت توانایی دستشو از دست میداد که یه دکتر که تحت نظرش بود داخل چکاب آخر نوش ...

منکه نگفتم الکی حرف میزنین مرسی از اینکه گفتین  تو اطلاعاتش نوشته بود باید با حیوانات در ازتباط باشه  فقط باید ازمایش بدیم پس ؟

منکه نگفتم الکی حرف میزنین مرسی از اینکه گفتین تو اطلاعاتش نوشته بود باید با حیوانات در ازتباط باشه ...

مان خودم بشخصه وقتی مسیول آزمایشگاه گفت تب مالته 

شاخ درآوردم زدم گوگل دیدم اصلا زمین تا آسمون 

خدایا پدرم چه به حیوان چه به تب مالت 

با یه آزمایش ساده مشخص شد تب مالت 

داروهای خاص خودشو داره 

دارو رو یه مدت مصرف میکرد آزمایش میداد وتخت کنترل بود تا ریشه کن شد 

بعضی ها درمان رو نصفه نیمه رها میکنن مجدد مریضی شروع میشه و دیگه درمان کامل نمیشه 

ولی ما رم با همتی که داشت مراقبش بود تا خوب شد 

حتی رژیم غذایی خاصی داشت تو این دوره 

بخدا ضرر نمیکنید هرزمان آزمایش داشت به دکتر بگو فاکتور تب مالت رو اضافه کنه به آزمایشاتش 

ضرر نداره ولی من شک ندارم پدرتون احتمالش هست 

چون زمانی که می‌رفتیم مطب خیلی ها مثل پدرم بودن که اصلا فکرشم نمی‌کردم که عوارض تب مالت با دست درد شروع بشه